Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä
QR-Code dieser Seite

Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä

I Hikeä ja hiillostusta

Auringonsäteet tulvivat rähjäisen motellin verhojen välistä Cancún laidoilla. Jalkani vispaa hermostuneena ja hiki valuu otsaani myötäillen, sillä tiedän että he tulevat. Kurkkaan verhojen raosta ja autojen kaartaessa pihaan, tiedän että loppu on lähellä, lähempänä kuin uskoisi. Oloni on yhtäkkiä rauhallinen vaikka seriffit rynkyttävätkin ovea. Huudot alkavat vaimenemaan hiljalleen. Lataan pistoolin ja hitaasti nostan sen kohti ohimoani. Tuijotan tyhjyyteen nostaessani etusormeni liipasimelle. Yks... kaks.. kol.. Kuuluu pamahdus.
Toisin kuin voisi luulla, se oli ovi. Selvästikkin pistoolini lipas oli tyhjä. Pistooli tippuu kädestäni kun seriffit rynnivät huoneeseen. Kaikki tapahtuu niin hitaasti mutta samalla niin nopeasti. Pian löydän itseni maassa makaamassa vatsaltaan kahden jykevän seriffin otteessa, kuulen vain käsirautojen naksahduksen. Vasta istuessani kuullusteluhuoneessa tajuan tilanteen vakavuuden. Oloni on tukala, raudat käsissäni hankaavat ja painavat, hiki valuu ja minua ahdistaa.
Valo kohdistetaan hetkeksi kasvoihini, minun on mahdoton nähdä muuta. "kaheskyt' yhekseäs syyskuuta kello kaheksan viiva ykstoista illalla, missä olit tällä välillä?", kuuluu kysymys seriffi Quiroz'in suusta tämän kävellessä minun takaatani. Pysyessäni hiljaa seriffi toistaa kysymyksen uudelleen ja paiskaa pöytään keltaisen kansion aukinaisena. Eteeni työnnetään valokuva jossa on kauniin nuoren naisen kasvot. "Tunnetko tämän neidin?" Serffi Quiroz kysyy. Katson kuvaa, tunnistan hänet kyllä. Tiedän hänestä enemmän kuin nämä seriffit, mutten sitä aio myöntää. "Ei en tunnista", vastaan kurkku kuivana. Tiedän tämän olleen ensimmäinen mokani. Pöydälle lasketaan verinen hopeakoru pienessä todistepussissaan. Seriffi Quiroz käy istumaan minua vastapäätä ja sytyttää sikarin.

Kahdeskymmenesensimmäinen syyskuun ilta hämärtyi mexicon aavikolla. Nojailimme pienen porukkani kanssa autoomme odottaen. Kului hetki jos toinenkin, lopulta tumma auto saapui sovitulle paikalle. Autosta nousi tuntematon naishenkilö, joka viskasi rahasäkin eteemme sanomatta sanaakaan. "Missä Kazbek on?", sanoin ja otin askeleita eteenpäin. "Minä hoidan tänään kaupat.", naishenkilö vastasi rauhallisesti. "Kuules nyt rouva. En tiedä kuka luulet olevasi, mutta kun minä kysyn kysymyksen silloin vastataan!", konahdin ja paiskasin kämmeneni auton konepellille. Naishenkilö ei värähtänytkään, päin vastoin. "Scorpion, sillä nimellä minut tunnetaan", hän sanoi kylmästi. Tämän jälkeen en enään sanonut enään mitään. Otimme rahat ja annoimme lastin. Matkalla takaisin kaupunkiin mietin naishenkilön väitöstä. Scorpion oli tunnettu palkkamurhaaja, hän hoiti aina hommansa kylmän nopeasti. Tällöin, kyseisenä päivänä kumpikaan meistä ei vielä tiennyt kuinka lähellä Scorpion'in oma verinen kohtalo olikaan.


II Kuumaa seksiä


"Osaako herra kertoa; Mistä syystä tämä ristikaulakoru löytyi Camila De Lorenzo'n murhapaikalta?", Seriffi Quiroz kysyy ja tumppaa sikarin. "En tiedä, en muista nähneeni moista korua koskaan.", sanon mahdollisimman rauhallisesti. Seriffi kuitenkin naurahtaa, "Korussa on nimikirjiamesi ja Vatos Locos- jengin nimi kaiverrettuna.". Katson tähän lopulta, "En ole kuullutkaan koko ihme jengistä", sanon kylmästi. Seriffi Quiroz antaa jonkun käsimerkin, jonka seurauksena apuseriffi Lopez tulee nostamaan hihaani niin että iso "Vatos Locos"- tatuointi paljastuu. Suljen silmäni ja hieron hikisiä kasvojani. Tiedän olevani kusessa. "Teidän ihme järjestöstänne löytyy vasikoita." Seriffi Quiroz sanoo ivallisesti. Aguado.. se petturi.

Syyskuun kahdentenakymmenentenäviidentenä iltana olimme vakio baarissamme muutaman jengituttuni kanssa, pelasimme takahuoneessa pokeria muutaman herrasmiehen ja Kazbek'in kanssa ryyppyjen rohkaisemana. Toisin kuin yleensä, hävisin ja paljon rahaa, mutta silti Ilta päättyi hitusen positiivisemmissa ja erimerkeissä kuin yleensä. Tavallisesti lähtisin yksin mutta silloin lähdin naisen kanssa. Hän ei ollut mikään halpa huora tai kovassa puutteessa oleva kotiäiti, vaan Camila De Lorenzo tai tunnetummin Scorpion. Jatkoimme hänen kotonaan hitusen rauhallisempaa illanviettoa, juttelumme lomassa kumosimme muutamat lasillisetkin. Silmäni karkailivat koko illan tämän rintamukselle hetkellisesti, hyväthän rinnat hänellä oli sitä ei voinut kieltää. Camila hiveli hitaasti viinilasinsa jalkaa ja purihuultaan, se oli merkkini jota olin odottanut. Työnsin hänet vasten seinää, suutelin hänen huuliaan, kaulaa ja rintakehäänsä intohimoisesti. Lopulta pääsimme kohokohtaan, sitthen itse seksiin. Huohotus ja jousien natina varmasti myös kantautui Camilan seinänaapurin Mrs. Montez'in korviin. Lopulta siinä molemmat makasimme hengästyneinä ja suhteellisen tyytyväisenä. Kun lopulta Camila nukahtaa lähden mahdollisimman hiljaa ja nopeasti. Vasta kotona tajusin koruni puuttuvan, luulin sen hukkuneen.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 4 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.3  (4)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä 2018-01-31 12:46:33 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 31, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Cancún laidoilla -> Cancúnin laidoilla
Selvästikkin -> selvästikin
takaatani -> takaani
enään -> enää
Vatos Locos- jengin -> Vatos Locos -jengin

Repliikin vaihtuessa johtolauseeseen, merkitään se yhdellä välimerkillä. Esimerkiksi:
"Kissa on musta", sanoin.
"Onko kissa musta?" kysyin.
"Tuo kissahan on musta..." henkäisin.
"Kissakin on musta!" huusin.

Näppäilyvirheitä on aika paljon (esim. serffi), mutta kun luet todella huolellisesti tekstisi sana kerrallaan, saat ne korjattua nopeasti.

Sheriffi on vähän niin kuin poliisipäällikkö. Tarinassasi paikka kuhisi sheriffejä, mikä on aika erikoista.

Olen T.Johanin kanssa samaa mieltä, että kuuma seksi jäi nyt vähän välistä. Jos otsikko lupailee sellaista, sitä lukija odottaa. Tässä käytit seksin kuvailuun sitä miedointa tapaa, millä seksuaalista kanssakäymistä voi esittää. Siinä mielessä seksi voi olla väliotsikkona, mutta kuuma seksi ei ehkä niinkään. "Lopulta pääsimme kohokohtaan, sitthen itse seksiin." Mikä tämä kohokohta ennen seksiä on? Eikö kohokohta yleensä ole itse seksi ja seksin loppuhuipentuma, orgasmi?

Kirjoitat suhteellisen selkeästi, etenet hyvin, etkä jää junnaamaan. Osaat jättää juonelle salaperäisyyttä kirjoittaessasi osissa ja hyppiessäsi ajassa. Se herättää mielenkiintoa. Muista olla kuitenkin tarpeellisen selkeä, vaikka hypit. Jos kuljetaan samassa ajassa, käytä yhtä aikamuotoa, älä sekoita liikaa, se vaikuttaa luettavuuden sujumiseen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä 2017-07-18 13:42:39 T.Johan
Arvosana 
 
3.0
T.Johan Arvostellut: T.Johan    July 18, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitusvirheet pois, antaa hätäisen vaikutelman. Seksin kuvailua ei ollut juuri ollenkaan. Intensiivisempää tekstiä jos puhutaan seksistä ja varsinkin jos tarinan yksi tehokeino on ronski kieli. Olihan kappaleen otiskon nimi "kuumaa seksiä". Laita siis kuumaa seksiä.
Tämä on ilmeisesti osa laajempaa kokonaisuutta. Kohtauksissa on toimintaa, se on hyvä. Turhaa maalailua ei ole, mutta jos ollaan Mexicossa, tällainen suomipiiptäjä haluaisi hieman enemmän maiseman ja ja sitä kautta tunnelman korostamista.

Itse tykkään kirjoittaa dialogin ranskalaisilla viivoilla. Typografinen juttu.

Pidin tilanteiden suoruudesta, tai että on jotain muutakin kuin viipyilevien tunnelmien kuvausta.

Näen kyllä tulevaisuutta, koko tarinan kun saa kasaan, ellei jo ole, sen jälkeen voi alkaa nussimaan pilkkua.
Eikä täällä mitään k18 merkkiä tarvita. Tai jos haluaa enemmän lukijoita, sen voi laittaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä 2017-07-14 14:23:28 AndreBushe
Arvosana 
 
3.0
AndreBushe Arvostellut: AndreBushe    July 14, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Anteeksi, en muistanut laittaa arvosanaa varsinaiseen arvosteluuni. Tässä arvostelussa se nyt tulee.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä 2017-07-14 14:22:31 AndreBushe
Arvosana 
 
N/A
AndreBushe Arvostellut: AndreBushe    July 14, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Huh-huh mitä settiä LiljaH!

Tässä olisi kyllä pitänyt olla joku K-18 huomautus merkintä alussa :D
Juonen tajusin hyvin ja osaat kertoa hyvin tarinan, mutta menin vähän sekaisin. En tajunnut kun kirjoitit välillä imperfektissä ja välillä preesensissä, enkä tajunnut kun välillä tarina hyppäsi kuulusteluun ja välillä miehen ja Scorpionin juttuihin.

Kirjoita selvemmin, ei muuta. Kannattaa katsoa Kirjoittaja.fi blogi!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Scorpion | I Hikeä ja hiillostusta & II Kuumaa seksiä 2017-07-11 03:43:48 Marinka
Arvosana 
 
4.5
Marinka Arvostellut: Marinka    July 11, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Pidin tarinoista todella paljon. Mukavaa oli lukea ja hyvin sain tunnelmaa esille.

Pari kirjoitus virhettä oli mutta ne eivät minua haitanneet.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS