Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Lisätietoa Kirjoittaja.fi -sivuista


Näiden sivustojen tavoitteena on rohkaista kirjailijoita kaivamaan pöytälaatikoiden ja kovalevyjen uumenista vanhoja kirjoituksia tai luomaan täysin uusia teoksia. Pyrkimyksenämme on kerätä kaikkien luettaviksi näitä teoksia, saada kirjailijoille työstään asiallista ja kehittävää palautetta ja kaiken huippuna tarjota kävijöiden äänestyksien pohjalta mahdollisuus saada oma kirjoitus osaksi novellikokoelmaa ja sitä kautta kirjakauppoihin.

Teoksen (kuva tai kirjoitus) lähettäminen vaatii rekisteröitymisen ja tiettyjen tietojen luovuttamista sivujen ylläpitäjille. Tämä johtuu siitä, että ylläpitäjät voivat olla tekijöihin yhteydessä käytännön asioissa. Tarkemmat tiedot löytyvät sivujen Käyttöehdoista.

Erillisenä huomautuksena vielä se, että kirjoituksien ja kuvien esittämiselle sivuilla ei ole takarajaa, mutta toivomuksena olisi, että teoksia voitaisiin näyttää vähintään kolme (3) kuukautta. Jos kuitenkin kirjoittajalle tarjoutuu mahdollisuus esimerkiksi julkaista tuotoksensa jonkin muun kanavan kautta, voidaan asiasta sopia erikseen. Tällaisissa tapauksissa ja muissakin ongelma-/tiedustelutapauksissa pyydämme ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen info@kirjoittaja.fi.

Kaikkien niiden kirjailijoiden kanssa, joiden teokset yleisöäänestyksen ja tekijän suostumuksen kautta päätyvät novellikokoelmaan, tehdään kirjallinen kustannussopimus. Tällä hetkellä kustantajana toimii sivujen ylläpitäjä, mutta neuvottelut kustantamoiden kanssa ovat käynnissä. Julkaisuaikatauluna pyritään alustavasti pitämään yhtä kokoelmaa vuodessa kustakin kategoriasta mikäli vain laadukkaita kirjoituksia ja sopivia kuvituksia riittää.

 


Kirjoittaja.fi sivuja hallinnoi Fantacor Ky, joka on toiminut vuodesta 2011. Lisätietoja yrityksestä löydät kotisivuilta osoitteesta www.fantacor.fi tai klikkaamalla alla olevaa logoa.

 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS