Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta *Kaksin aina kauheampi*
QR-Code dieser Seite

*Kaksin aina kauheampi* Hot

Kerron kauhutarinan Eräs koripallo joukkue päätti pitää viikon päästä Halloween juhlat. Eräs tyttö tarjoutui järjestämään juhlat. Tuo tyttö vuokrasi äitinsä kanssa pienehkön mökin keskeltä metsää ja aikoivat järjestää juhlat siellä. Juhla iltana kaksi tyttöä saapui järjestäjän kanssa etuajassa mökille ja auttoivat paikkojen valmisteluissa. Viimein kello tuli kuusi ja järjestäjän ja tämän äidin oli haettava loput vieraat. Kaksi muuta tyttöä jäivät kahdestaan mökkiin. He juttelivat ja koettivat peittää pelkoaan. Sitten toinen tytöistä sanoi käyvänsä mökin vieressä olevassa ulkohuussissa. Toinen tyttö nyökkäsi ja jäi tärisemään yksin mökkiin. Hän vilkaisi ikkunasta ja huomasi siihen ilmestyneet viti valkoiset kasvot. Tyttö meni paniikkiin ja huusi toista tyttöä nimeltä. Tyttö ilmestyi vessasta ja ihmetteli mikä toisella oli hätänä. Tyttö kertoi mitä oli nähnyt ja toinenkin tyttö valahti kalpeaksi. Samassa ovelta kuului koputusta. Tytöt juoksivat äkkiä piiloon. Kun ovelta ei kuulunut mitään toinen tytöistä keräsi rohkeutensa ja meni kurkkaamaan ikkunasta oven kynnykselle. Hän näki saman tien valkoisiin pukeutuneen hahmon joka samassa käänsi päänsä häntä kohti. Tyttö näki verestävät silmät ja kammottavan valkoiset kasvot. Tyttö valahti tajuttomaksi heti. Piilossa oleva tyttö huomasi kaverinsa pyörtyneen ja ihmetteli mitä oli käynyt. Samassa ovi narahti ja alkoi aueta hiljaa. Tyttö katsoi lamaantuneena kun kammottava olento leijui pyörtyneen tytön ylle. Toinenkin tyttö pyörtyi samantien ja haamu katosi. Kun järjestäjä tyttö palasi mukanaan hälisevä juhla porukka he näkivät sisällä kaksi viti valkoista ja tajutonta tyttöä. Tyttöjen hautajaiset pidettiin myöhemmin samassa mökissä eikä poliisi saanut muuta selville kuin että tytöt olivat kuolleet pelkoon. By: Kati Rinne

Ylläpidon palaute

 
*Kaksin aina kauheampi* 2013-04-22 16:40:25 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 22, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Kati Rinne!

Annan kolmosen, sillä mielestäni tarina on hitusen liian lyhyt. Kuitenkin henkilökohtaisesti kykenen samaistumaan tuohon tunteeseen, miljööseen ja tarinaan, jopa niin, että se tuntuu hyytävän jännittävältä noinkin lyhyenä!

Pari pientä "tunnelmanrikkojaa", joista ensi toisto.
Kirjoitat,
"Tyttö valahti tajuttomaksi heti. Piilossa oleva tyttö huomasi kaverinsa pyörtyneen ja ihmetteli mitä oli käynyt. Samassa ovi narahti ja alkoi aueta hiljaa. Tyttö katsoi lamaantuneena kun kammottava olento leijui pyörtyneen tytön ylle. Toinenkin tyttö pyörtyi samantien ja haamu katosi. Kun järjestäjä tyttö palasi mukanaan hälisevä juhla porukka he näkivät sisällä kaksi viti valkoista ja tajutonta tyttöä.".
Tässä lyhyessä pätkässä mainitaan tajuttomuus hieman usein, joka häiritsi jo silläkin, että lopussa tytöt ovat ensin tajuttomia, mutta kuolleetkin pelkoon. No, pikku juttu!

Toinen asia on puhekielen sanat ja tietty "kerronnallinen tylsyys", jolla syöt mahtavasti luomasi tunnelman.
Kirjoitat, "Tytöt juoksivat äkkiä piiloon. Kun ovelta ei kuulunut mitään toinen tytöistä keräsi rohkeutensa ja meni kurkkaamaan ikkunasta oven kynnykselle.".
Ajatukseni, "Tytöt juoksivat äkkiä piiloon, mutta kun ovelta ei kuulunut mitään, toinen tytöistä keräsi kaiken rohkeutensa ja lähti varovasti hiipimään ovelle. Hän tarkkaili jokaista varjoa, vaimeintakin lattialaudan narahdusta ja pienintäkin kilahdusta. Varovasti tyttö siirsi ulko-oven verhoa syrjään ja katsoi ulos."
Ehkä hieman venytettynä kirjoitettu ja muutama pieni yksityiskohta lisätty. Sinun murheeksi jää se, että se tehdään vielä hyvin :D

Kaikkinensa pidin tarinastasi! Se oli pelottava ja vaikkakin hieman kliseinen, niin silti toimiva, kompakti paketti kauhua :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 4 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.8  (4)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
*Kaksin aina kauheampi* 2015-11-18 18:25:42 Eedes
Arvosana 
 
3.5
Eedes Arvostellut: Eedes    November 18, 2015
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hui kauhia!!
Osasit pitää hyvin jännityksen päällä. Kuvailit myös hyvin. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
*Kaksin aina kauheampi* 2013-04-16 14:26:01 Jästipää
Arvosana 
 
2.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    April 16, 2013
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aika perinteisen oloinen kauhutarina. Tämä olisi ehkä paremminkin synopsis laajemmasta tarinasta, tosin loppuratkaisua ei kannattaisi kertoa siinä tapauksessa välttämättä. Raamit olisi laajempaan tarinaan. Näin kirjoitettuna, kuten tuossa jo pari kommentoijaa viittasikin, enemmänkin suullisesti kerrottu "nuotitarina". Laajenna tekstiä, tee siitä pidempi ja lisää syvyyttä ja hahmojen kuvausta jne.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
*Kaksin aina kauheampi* 2013-04-09 08:21:49 Naispaholainen
Arvosana 
 
1.0
Naispaholainen Arvostellut: Naispaholainen    April 09, 2013
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tästä aiheesta olisi saanut vaikka miten hyytävän kauhutarinan, jos kirjoittaja olisi malttanut kehitellä juttuaan. Mitä tytöt alun alkaen pelkäsivät? Pelästyykö kukaan kuolikaaksi, jos näkee valkeat kasvot ikkunan takana - varsinkaan, jos tämä säikytetty rohkenee kuitenkin käydä syyspimeässä ulkohuussissa?
Tämäntyyppisiä kummitusjuttuja lapset kertovat toisilleen, suullisesti. Näin ne saattavat toimia varsinkin, jos kertoja osaa maalailla tarinaa äänellään. Kirjoitettuna juttu jää torsoksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
*Kaksin aina kauheampi* 2013-04-08 16:55:44 VMN
Arvosana 
 
0.5
VMN Arvostellut: VMN    April 08, 2013
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mjahas. Jo on tarina. Eipä tässä nyt paljoa sanomaan, mitään ei oikein tapahtunut, eikä mitään selitetty. Ehkäpä tämä tosiaan on tarina, joka kerrotaan suullisesti, niinhän tämä alkaakin: "Kerron kauhutarinan". Juonta ei kuitenkaan ollut nimeksikään, joka olisi anteeksinantanut kuvailun, ja no, kaiken muun puuteen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS