Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Lämmityshuolto 2021-06-26 23:11:41 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    June 27, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Edellisiin scifi-tarinoihisi verrattuna tästä puuttuu varsinainen tarina. Tämä on enemmän vain kuvaus tällaisesta yhdestä lyhyestä käynnistä vieraalla planeetalla jota valmistellaan omiin tarpeisiin sopivaksi muokattavaksi. Vai onko tähän tulossa vielä jatkoa? Mutta teksti on kyllä hyvää ja sujuvaa. Hyviä pieniä mainintoja näistä oudoista maan ulkopuolisista asioista, kuten juurikin mirme, ja ohimenevä maininta siitä että Patrrilla on kuusi raajaa. Tämän tajusin vasta nyt toisella lukukerralla, ensimmäisellä ajattelin että nämä olisi neliraajaisia ihmisiä.

En ole itse näiden maankaltaistamis-ajatusten fani. Tai voiko tässä puhua maankaltaistamisesta jos tulijat on joltain ihan muulta planeetalta, mutta kuitenkin. Että mennään muuttamaan kokonaisia planeettoja omiin oloihin sopiviksi. Etenkään jos siellä jotain elämänmuotoja jo asuu, jotka tästä kärsisi. Ja harmi jos hienot mirme-alueet hävitetään, mitä ne sitten onkaan.

Mikä oli muuten Verne? Tämän planeetan nimi?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
lukeva33
July 01, 2021
Report this comment
Kiitos kommentista Oriodion...Sinulla meni ilmeisesti ohi se tarinan juttu, että nimenomaan meidän Maapalloahan tässä alienit olivat muuttamassa mieleisekseen...Winks winks..
Ja Mirmehän on tietenkin napa-alueidemme LUNTA ja jäätä.

Verneä en tosiaan sen kummemmin alkanut selittämään, se on esim näiden alienien kotiplaneettaa kiertävä aurinko, jonka kierrosten mukaan he muodostavat ajanlaskunsa. Ja nimen nappasin arvaatko kenestä?
Juu no kiva jos luit tarinan.
Oriodion
July 08, 2021
Report this comment
Dang, hitto kun en tuota tajunnutkaan! Sulavat mirme-alueet ja nestetasojen nousu... aivan. Tuohan tuo uuden mielenkiintoisen lisätwistin tähän.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS