Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
TYÖTÄ JA ASUNTOA VAILLA 2021-02-17 15:00:02 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    February 17, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan alkuun pisti silmään nämä ¬-merkit, joita oli paljon siellä täällä häiritsemässä lukemista. Liekö jäänyt jotain oudosti kopioituneita rivinvaihtomerkkejä?

Mutta tarina alkoi kuitenkin kiinnostaa kun siihen pääsi sisään. Jännä, aika dystooppinen maailma tässä. Vähän tulee mieleen joku Orwell noiden eri luokkaisten ihmisten kanssa. Oliko niitä nyt O(mistajat), T(yöläiset), U(rheilijat) J(outilaat) ja A(sunnottomat).

Loppua kohden kiinnostus vähän laski. Olisi ehkä auttanut jos hahmoihin olisi päässyt syvemmin sisään, olisi voinut olla enemmän dialogia ja hahmojen ajatuksia. Päähenkilöstäkään ei ihan hirveästi kerrota, miten hän vaikkapa suhtautuu näihin uusiin tilanteisiin.

Mutta siis, ihan hyvä tarina, ja hyvin kirjoitettukin. Kappalejakoja olisi voinut tosin olla enemmän, nyt ei oikein tullut mitään luontevia kohtia pitää taukoa lukemisessa niin oli välillä vähän uuvuttavaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Oriodion
February 20, 2021
Report this comment
Tajusin nyt jälkeenpäin että mainitsin tässä Orwellin, mutta tarkoitin siis Huxleyn teosta Uljas Uusi Maailma/Brave New World.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS