Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Yksinäisen Tie I 2020-10-08 18:19:45 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    October 08, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan hyvää tekstiä ja kerrontaa, ja päähahmo Mikhail vaikuttaa kiinnostavalta yksinäiseltä sudelta.

Mutta en oikein saanut kiinni siitä, että mistä tämä tarina varsinaisesti kertoo - Mikhailin selviytymisestä tuossa maailmassa vai. Mutta mikä ajaa Mikhailia eteenpäin, mitä hän tavoittelee? Alussa oli yksi hyvä lause:

"Ei tarvinnut välittää, tai edes teeskennellä välittävänsä mistään. Ei ollut muuta tarkoitusta kuin selviytyminen, eikä sekään ollut tärkeää."

Ajattelin että tämä kuvaa ilmeisesti Mikhailin persoonaa hyvin. Ja varmaan kuvaakin, mutta tätä teemaa voisi minusta tuoda paljon enemmänkin esille.

Ei myöskään oikein saa kiinni tuosta maailman menosta, mitä on oikein tapahtunut että ollaan päädytty tuollaiseen anarkiaan, mikä tämä Valkoinen Aurinko, joka alussa mainittiin, on, ja mitä eri alueita tuolta nyt sitten löytyy, ja kuka niitä hallitsee? Eli vähän vaikea hahmottaa kaikkia tapahtumia kun ei tiedä niiden taustoista hirveästi. Vaikka ilmeisesti tämä jatkuu vielä, vaikka tämän julkaisemisesta onkin jo pitkä aika. Jos joskus saat tämän tehtyä loppuun, niin olisi kiva vähän enemmän avata tuon maailman taustoja sitten jatkossa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS