Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vaan joko loppui Satu 2020-07-12 10:48:38 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    July 12, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Jännä. Tuntuu jotenkin että avautuikohan tämä nyt mulle ihan täysin. Vaikka selvästi tässä on pointtia, ja tarina tietää mikä haluaa olla.

Luin siis kaikki 3 osaa. Eka oli hyvä intro, missä Sadun luonne/suunnitelma vähän paljastuu lukijalle. Tokassa vähän jää mysteeriksi miten Satu saa isän noin sekoamaan. Ja tässä hieno lopetus paperisilpun kanssa. Hyvin kääntyi tilanne, että ensin näytti siltä että Satu saa isän tappamaan lapsensa, mutta lopulta isä suojeleekin heitä Sadulta. Tajusin tosin tämän vasta luettuani muiden kommentteja. Vaikka vähän jäi mietityttämään että mikä se nelikirjaiminen sana nyt oli. "Tapa" vai?

Aika paljon saatu kerrottua näinkin vähällä tekstillä. Oikein tyylikästä. Mutta ehkä vähän pitempi teksti olisi saanut avattua tätä ideaa vähän paremmin. Vähän vaikeaselkoista. No, joutuupahan ainakin miettimään asiaa. Vaikka ehkä oli tarkoituskin jättää lukija tällaiseen raivostuttavaan epätietoisuuteen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
boxo
July 28, 2020
Report this comment
Kiitos kun luit satuni..heh. Joo TAPA oli tietenkin se sana. Tämä tarina vain tuli jostain mieleeni kerran juuri ennen nukahtamista. Tai siis tarinan alkujuoni jostain tupsahti pääähän.Sitten aika nopeasti tuli juttu tehtyä..
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS