Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Muotoilen Hot
 
Muotoilen 2016-12-30 13:02:34 T.Johan
Arvosana 
 
3.0
T.Johan Arvostellut: T.Johan    December 30, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei.
Pidän tuosta kirjoituksen asenteesta tai asennosta. Se on ymmärrettävä, varovaisesti myönteinen mutta realistinen. Sanat ovat tuttuja, ei tarvitse sivistyssanakirjaa tulkitsemisen avuksi. Se olisi ärsyttävää. Kaiken, mikä on sanomisen arvoista, voi sanoa ilman lainasanoja.
Tekstissäsi on tarina, juoni. Se menee eteenpäin. Mutta se on myös vaatimaton, tämä voi olla joskus toivottavaa joskus epätoivottavaa.
Ehkä jos jotain kaipaisin lisää, se olisi yllätyksellisyyttä. Ettei teksti olisi liian selvä, vaan myös arvoituksellinen. Puheenomaisuus on hyvä, mutta sen ei tarvitse olla itsetarkoitus mutta alisteinen viestille.
Runosi on kokonainen, ehjä. Suljettu. Ja siinä tuntuu olevan piilevää voimaa.

Näin mietin. Kiitos runostasi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TuijaK
December 30, 2016
Report this comment
Kiitos arvostelusta T.Johan! Kirjoitit löytäneesi runostani sellaisia asioita, joita itse arvostan runoissa, eli ymmärrettävyys, ja piilevä voima, joka usein kätkeytyy vaatimattomuuteen ja yksinkertaisiin sanoihin. On totta, että vaatimattomuus voi olla liiallistakin, mielestäni tässä runossa liikun aika lailla siinä rajamailla.

Tähän runoon ei yllätyksellisyyttä aikanaan löytynyt, mutta ymmärrän kyllä täysin sen, että sitä saattaa jäädä kaipaamaan, koska runo on hyvin selkeä. Ehkä tämän runon idea onkin vain kuvailla tunnetta ja omaa itsetuntoa, joka on "vähän vaiheessa", ja joka runon tarinan edetessä näyttää eri puoliaan ja vahvuuksiaan, laivasta kukkaseen, kukkasesta siemenkotaan. Lopulta kuitenkin se epämääräinenkin ja epämuotoinen tuntuu hyvältä, ja arvoitukselliselta vaihtoehdolta.

Kiitos paljon arvostelusta. Se oli hyvä ja mielenkiintoinen.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS