Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kaksi Planeettaa 2015-11-23 11:07:25 Banshee
Arvosana 
 
2.5
Banshee Arvostellut: Banshee    November 23, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moikka

Ihan ensialkuun - kannattaa käyttää kappalevälejä, niin useampi ihminen jaksaa lukea koko tekstin. Käy silmien päälle lukea tällainen tiiliskivi:)

Tekstistä muutoin:

"Kun näin Heikin siinä päiväkodin pihalla ensimmäisen kerran tiesin että tuo tuossa on pelastava prinssin,joka pelastaisi minut tästä kauheasta avioliitosta.Jaksoin jopa monta kuukautta eteenpäin kun ajattelin Heikin ihania silmiä ja hymyä."

Kannattaa miettiä assosiaatioita, joilla aloitat. Kun aloitat päiväkodin pihalta, niin moni voi ajatella kertoja olevan lapsi. Mutta sitten kertoja siirtyykin avioliittoon ja myöhemmin seksielämään - joten heti alussa on lukijaa askarruttava ristiriita.

Sitten sen mälsäntylsä oikeinkirjoitus, josta jaksan aina naatustaa: muista pilkuttaa tarvittaessa sivulauseet (että, jotta, mutta kun, ja, vaikka yms.)

Kerrot kovasti henkilön ajatuksia, mutta sinun pitäisi ehkä miettiä voisitko kertoa tarinaa myös dialogin avulla, hiukan tuoda vaihtelua tekstiin.

Tällaisenaan en jaksanut lukea kovin paljoa ja ajtuksella, koska kaikki oli yhdessä pötkylässä, pilkkuja puuttui ja olit jättänyt välit pois pilkun jälkeen. Aivot vaan tilttasivat puolivälissä:)





Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

5 kohdetta - näytetään 1 - 5
Järjestys 
NA92
November 27, 2015
Report this comment
Kiitos paljon palautteesta. Tämä onkin ensimmäinen kirjoittamani novelli. Joten tiedän minulla on vielä paljonkin oppimista. Osaksi jotkut kirjoitus virheet vaikuttavat siihen että kirjoitan tablella ja nämä kun tykkäävät muutella sanoja vaikka kuinka yritän katsoa että sanat menevät oikein. :)
In reply to an earlier comment
Banshee
November 28, 2015
Report this comment
Kirjoita tabletilla vain muistiinpanoja. Kirjoita varsinainne teksti kirjoitusohjelmalla, ajan kanssa. Teksti ei yleensä ole aluksi koskaan hyvää, vaan sitä pitää myös editoida. Kannattaa siis kirjoittaa ajan kanssa hyvällä työkalulla. Jokainen aloittaa jostain, ja kirjoitustaidon kehittyminen vie vuosia, vuosikymmeniä.
In reply to an earlier comment
NA92
November 29, 2015
Report this comment
Kiitos hyvistä neuvoista!
In reply to an earlier comment
NA92
December 01, 2015
Report this comment
Saanko muokattua kirjoittamiani tekstejä enään? Kirjotin uuden osan ja ohjelma jolla kirjoitin niin näytti että tulee kappaleen jaot mutta taas siitä tuli yhtä pötkylää :(
In reply to an earlier comment
peka
August 24, 2016
Report this comment
Kappaleiden erottamista varten, kirjoittaja.fi palveluun kirjoittaessasi, sinun täytyy lisätä ylimääräinen rivinvaihto, yleisimpiin tekstinkäsittely ohjelmiin verrattuna.

Tämän voit todeta jo tekstiä tänne kopioidessasi.
5 kohdetta - näytetään 1 - 5
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS