Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tärähtäneitä kirjoituksia #8 2024-10-02 09:39:53 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    October 02, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Jälleen on tärähtänyt mukavasti. Ehkä hieman lievempi täräys nyt. Mukavaa ja viihdyttävää lukemista kuten aina. On näissä jotakin niin erinomaista tarinankulkua.

Näin se kirjoitustaito kehittyy tehdessä. Näemmä olet päässyt eroon noista yhdyssanavirheistä.

Tokihan olisit voinut suuremmitta riskeittä toivoa jopa täysosumaa lotossa.
Omien tutkimusteni mukaan toiveiden toteutumisprosentti on todella alhainen.
Otetaan yksi esimerkki tuosta: Kävelet rannalla ja näet korkealla lentävän lokin. Mikäli et kiinnitä em. lintuun isompaa huomiota, korkeintaan tuumit mielessäsi mahtaako kyseessä olla kala- nauru- vai jokin muu lokki, ei tapahdu kummempia. Mikäli kuitenkin erehdyt mielessäsi toivomaan ettei kyseinen luontokappale tyhjennä suoltaan juuri päälläsi ollessaan, niin....
Jos kuitenkin tunnet vastustamatonta tarvetta toivoa jotain asiaan liittyvää, kannattaa sinun toivoa lokin pläjäyttävän täysosuman kohdallesi.

Todennäköisyys sille että näin tapahtuisi on silloin häviävän pieni, ja jos kuitenkin näin sattuisi käymään voit hyvillä mielin todeta vihdoinkin yhden toiveesi toteutuneen.

ps.

Vaikka tässä toivomusskenaariossa käytänkin toista persoonamuotoa, en tarkoita kohdistavani aihetta sinuun, vaan kokolailla laajempaan kohderyhmään. Toiveiden toteutumisprosentti on tutkimusteni mukaan kokolailla yhteneväinen kaikilla.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS