Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuuhinen 2024-02-23 12:48:13 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    February 23, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä oli taas sitä tuttua Arskaa, ja hyvällä tavalla. Mukava tarina Ermosta ja parista oudosta piparkakusta/meritähdestä... siis kuuhisesta. Hassuja otuksia. Vankikarkuri toi vähän jännitystä myös tarinaan.

Välillä oli kyllä todella hauskasti kirjoitettua tekstiä, kuten sulla parhaimmillaan on. Sellaista letkeää letkauttelua, joka saa väkisinkin hymyn huulille. Esimerkiksi "- Seis siihen paikkaan ja käpälät kohti tähtiä, taikka alkaa tulla persuksille sen verran järeetä susihaulia jotta on kohta pierulla valinnanvaraa mistä rööristä ulos parkasee." Vaikka pieruhuumori ei nyt välttämättä yleensä hirveästi iske, niin olihan tuo nyt ehdottoman huvittavasti laukaistu!

Sivustolla tapahtuu ehkä taas jotain outoa, kun repliikkiviivat näkyy välillä pisteinä. No, kyllähän teksti silti ihan luettavaa on, vaikka ne vähän oudoilta näyttääkin.

Tiivistettynä, ei ihan kaikista kovinta Arskaa, mutta aika lähellä kumminkin, eli erittäin vahva 3.5.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
February 24, 2024
Report this comment
Kiitos antamastasi palautteesta Oriodion.

Niin, näitä tarinoita kuuhisista on tullut aikojen saatossa kirjoiteltua neljä pätkää. Kaksi on lapsille suunnattua satua, ja toiset kaksi ehkä hieman aikuisenpaan makuun(toivottavasti).

Nostit esiin tuon Ermon yöllisen karjaisun: En sitä aiemmin ajatellutkaan pieruhuumorina. Pikemminkin Ermon persoonaan osuvana kielenkäyttönä. No, onhan se pieruhuumoria myös.

Tämä Kuuhinen pätkä on siis osittain uudelleenkirjoitettu aloitusjakso kuuhistarinoista.

Jotain erinomaista tähän sivustoon liittyy juuri siinä, ettei siirrtty tekstiasu aina välity täysin samana kuin alkuperäinen.
Huomasin kyllä nuo merkkien erot siirtoikkunassa, mutta en tullut vaihtaneeksi. Piti puuhailla tekstin kappalejakoa lähemmäs alkuperäistä kirjoitusasua. Kappalejako oli tehnyt myös uudelleenjärjestäytymistoimia oma-alotteisesti ja pakkautunut tiiviisti.

Kiitos myös arvostelusta.

Mukavaa että tekstissä oli sen verran sisältöä että, sitä voi kommentoida ja arvioida. Ehkä kuuhiset jäävät omiin onkaloihinsa, eivätkä hiippaile enempää täällä.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS