Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kasvain Hot
 
Kasvain 2017-02-25 06:35:05 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 25, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielestäni näin lyhyessä tekstissä liian irralliset osiot. Sokeus - mummi - oma sairaus. Et solmi niitä yhteen, et ujuta lonkeroita edellisestä osasta seuraavaan, minä en ainakaan oikein päässyt selville siitä. Voin teorisoida miten ne saattaisivat liittyä yhteen, mitä ehkä tarkoitit, mutta onko se tarkoitus? Sinun pitäisi antaa ainakin viitteet näille teorioille, etten joudu kaivamaan niitä omasta päästäni.

Kirjoitat selvästi. Hyvää oikeinkirjoitusta.

Olisin ehkä kaivannut lisää materiaalia. Miksi Maria koki sairastuttavansa kaikki muut? Mitään vihjeitä ei annettu siitä, miksi hän olisi 'huonoa seuraa' muille. En myöskään päässyt sisälle jäljellä olevan elämän kirurgin veitsestä. Alku oli selvä, mummi oli selvä, loppu jäi vähän oudoksi. Toit yhtäkkiä tarinaan mukaan kauheasti tapahtumaa (Maria on sairas, ollut aina, mutta ihan kohta kuolee, hän sairastuttaa muut...), mutta mainitset ne vain, et anna mitään lisää. Jää vain epäselvyyttä. En saa juonestasi otetta. Sillä ei ole pistettä perässä. Joskus tämä on hyvä asia ja jättää lukijalle ajatuksia siitä, mitä on tapahtunut tai mitä tulee tapahtumaan. Mutta sinun tekstisi ei anna suuntaa, en pääse minnekään päin, koska en tiedä mitä tarkoitat.

Vähän lisää siis. Ei liikaa, tietty. Mutta lisää.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

February 25, 2017
Report this comment
Kiitos arvostelusta. Tämä oli mielestäni ihan selvä kuvaus pienestä lapsesta, joka oli sairastanut syöpää niin kauan, että tunsi itse muuttuneensa syöpäsoluksi, joka piti irrottaa elävistä, jotta suru ja ahdistus, jota lapsen sairastaminen muissa herättää, saataisiin loppumaan. Ei se ollut juonellinen tarina, ei siinä ole juonta. Se oli yritys päästä kauan sairastaneen, kuolemaa tekevän lapsen pään sisälle. Siihen tunteeseen, kun näkee maailman aivan eri tavalla kuin elävät. Kun kuolema on jo jotain todellisempaa kuin elämä.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS