Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pätkä Bansheen ö-mapista 2015-09-02 07:20:47 nick53
Arvosana 
 
3.5
nick53 Arvostellut: nick53    September 02, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin kirjoitettu.

Kokonaan toinen juttu on, että olen joka toisesta väitteestä samaa mieltä ja joka toisesta eri mieltä. (Mutta kirjoittamista eli jutun "hyvyyttä" täällä pitäisi kai arvostella.)

Pari esimerkkiä erilaisesta ajattelusta silti: Ihmiskunnan tulevaa säilymisaikaa ei tiedä. Maapallon elinkaarelle on ennusteita mutta ihmiskunta voi tuhoutua paljon aikaisemmin, tai paljon myöhemmin (jossain muualla kuin maapallolla).

Raha on hyvä asia, paljon hankalampaa olisi jos pitäisi päivän töitä tehtyään ottaa isännältä pala sianruhoa palkaksi... Ns. kurjat olisivat sellaisessa vaihdantataloudessa vielä kurjempia.

Syrjäytyminen, työttömyys ja aikaiset aamuherätyksetkin ovat pahoja juttuja mutta asuntolaina mahdollistaa asumisen lämpimässä rakennuksessa, ja se on mukavampaa ja terveellisempää kuin kuusen alla asuminen.

Ihmistä voi syyllistää kansanmurhien hyväksymisestä mutta todellisuudessa kansanmurhaan johtava prosessi on hyvin hienovarainen ja mutkikas, jälkikäteen voi tilanteen kehitystä seurata mutta yleensä ei nähdä yhtä isoa virhettä vaan monen pienen virheen ketju... No, niinhän se silti on, että kansakunta on kansanmurhien tapauksessa sallinut hirmuhallitsijan tulla omaksi hallitsijakseen.

Yleisten vessojen roskaamisesta ihmisiä voi myös syyllistää, ja ihan aiheesta. En ymmärrä miksi sitä tehdään, minkä voiton se roskaaja siinä kokee saavansa, no se siitä...

Tämäntyyliset kirjoitukset ovat hyviä ainakin siksi, että herättävät ajatuksia. Lisäksi tässä on tarkasteltu elämää useammasta näkökulmasta, universaalista näkökulmasta puuttuvan sarjakuvalehden aiheuttamaan mielipahaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS