Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Veijo. Hot
 
Veijo. 2015-06-19 22:10:22 nick53
Arvosana 
 
3.0
nick53 Arvostellut: nick53    June 20, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juoni on erinomainen, mutta tuossa on joitakin kohtia joihin törmään.

Alapo80 mainitsikin jo joitakin.

Miksi olla lehmälle vihainen auringossa pötköttelystä jos kerran ulkona satoi.

Hän myös näytti oikein komealta kuvassa, jossa hän nojasi Honda-moottoripyörään ja taustalla näkyi kirkkaanturkoosi meri. -> mutta silti et tuntenut sitten myöhemmin tanssipaikalla?

Kerrankin näytin ihan ihmismäiseltä. -> ei mielestäni hyvä, ihmismäiseltä sana ei toimi kun kyseessä on ihminen (olisiko leidiltä, prinsessalta, tai jotain...)

Kävelit edestakaisin parkkipaikalla maata viistävässä hameessa vaikka ulkona satoi? (jos säätila oli muuttunut niin se on toinen juttu, mutta en huomaa siitä mainintaa)

Puhelimesta kuului selvästi samaa musiikkia kuin mitä minäkin juuri tällä hetkellä kuulin. -> O.k, tämä on (ehkä) hyväksyttävä peruste olettaa että soittaja on lähellä. Mutta ensilukemalla minulle tuli vaikutelma, että päättelit varsin kevyin perustein, että Veijo on tehnyt oharin.

Veijo varmasti seisoi jossakin lähellä ja katseli minua. -> eli Veijo pystyi tunnistamaan sinut mutta sinä et Veijoa, syy tähän jää hämärän peittoon. (tai sitten on tuolla tekstissä mutta livahti minulta ohi)

Muilta osin tarina etenee mielestäni hyvin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
matilda
June 22, 2015
Report this comment
Kiitos Nick hyvistä huomioistasi!
Tarkoitus oli,että kuvassa ollut Veijo olisi tosiaan seissyt jossakin parkkiksella ja hylännyt Suvin,kun näki tämän.Siksi musiikkikin tosiaankin oli samaa.Ja tämä toinen mies vain sattumalta oli nimeltään myös Veijo.
Ehkä en vain osannut kertoa sitä tarpeeksi hyvin...
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS