Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Jänis-trilogian päätösosa 2015-04-19 15:15:07 Taruh
Arvosana 
 
4.0
Taruh Arvostellut: Taruh    April 19, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Miksi trilogian, joka koostuu Sibeliuksen Kullervosta, Postinkantajasta ja tästä, nimi on Jänis-trilogia? Onko päähenkilön nimi Jänis vai liittyykö jänis jotenkin näihin kaikkiin osiin?

Päätösosa sai katsomaan kahta aiempaa osaa uudestaan. Styge muuttui tässä osassa jo aika traagiseksikin tyypiksi, jollaisena heppua ei parissa aiemmassa tarinassa nähnyt. Päähenkilö oli omahyväinen kuten aina, mutta muuttui tällä kertaa jonkinlaiseksi "pönkitän omaa egoani Stygen säälittävyydellä"-tyypiksi, jolla on myös tarve kiusata "kaveriaan". Pidin siitä, miten omituisiksi muutit päähahmot niin, että koko kokonaisuus muuttui samalla kertaa.

"Kyllä kaksi miestä voi, ihan noin vain, mennä sängylle vierekkäin pötköttelemään. Ainakin, jos oli uupunut elämästä. Minä väsyin, kun kuuntelin Stygen juttuja hänen tyhjänpäiväisestä ja mitättömästä maailmastaan"...... "Styge varmasti halusi, että kertoisin hieman kuinka päiväni oli kulunut. Minä mietin tänään vanhaa lastenlaulua, tätä 'Jänöjussin mäenlaskua'".

:D Pata kattilaa soimaa...

Erinomaisen kevyttä ja viihdyttävää luettavaa, jossa on hyvää tunnelmointia. Mielestäni päätösosa oli näistä kolmesta parhain, tässä oli jotain kieroa. Pääkaksikosta lukisi mielellään enemmänkin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS