Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Sibeliuksen Kullervo 2015-03-28 16:25:51 Taruh
Arvosana 
 
3.0
Taruh Arvostellut: Taruh    March 28, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moikka!

Sibeliuksen Kullervo on letkeä tekstinpätkä, jonka luki vaivattomasti. Tarina eteni jouhevasti ja sen tempo oli hyvä. Loppuratkaisun kohdalla Stygen reaktioita jäi selaamaan vielä uudemman kerran.

Muutama kohta pisti silmään.
"kulttuuri keskusteluille" kirjoitetaan yhteen.

Sanajärjestys joissakin kohdissa, esim. "Jäin tuijottamaan esitystä, kokemaan sen" on pikkuisen epäselvä. Muodossa "Koin esityksen, kun jäin tuijottamaan sitä" voisi olla ehkä toimivampi? Tai sitten esityksen katsomisen ja kokemisen voisi kirjoittaa erikseen eri lauseille, koska nämä asiat ovat kuitenkin niin erilaisia.
"Vaikkei siitä pitäisikään, niin hän voisi kertoa sen" voisi olla selkeämpi esim. muodossa "Hän voisi vaikka kertoa, ettei pidä siitä".

Tarinan idea oli ok, mutta tekstiä voisi hioa vielä sutjakammaksi. Nyt se on aavistuksen verran jäykänoloista, mutta muuten kiinnostavasti kirjoitettua.

Sellainen pikkujuttu vielä, että jäin ihmettelemään Stygeä. Kuunteliko Styge päähenkilöä missään vaiheessa? Luulisi, että kun toinen puhuu Sibeliuksesta, klassisesta musiikista ja Kalevalasta, että toisen hoksottimet kertoisivat jossain kohtaa puhujan tarkoittaneen "Kullervolla" jotain muuta kun oletettua. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS