Vielä muutama sananen aiheesta.
Luulit, että voit viimeistellä kirjoittamaasi vielä esiintuonnin jälkeen. Näin onkin monilla sivustoilla, mutta täällä se mahdollisuus on jätetty pois.
Sinulla on tässä käsissäsi aivan herkullinen alkupala, jonka olet tosin hieman huolimattomasti kypsytellyt. Koko ateria ei suinkaan sen vuoksi ole pilalla, vaan voit laatia maistuvan kirjallisen makunautinnon käsillä olevista raaka-aineista.
Älä nyt niitä heitä roskikseen, vain siksi, että alkuruoka jäi hieman raakileeksi.
Minun mielikuvitukseni jo hytkyy lähtökuopissaan tuon alkupalan jälkeen. Toiveeni tämän suhteen onkin, että pistät kattilan tulille ja kokkaat aloittamasi valmiiksi kaikessa kiireettömyydessä.
Herkkuateria ei synny pelkillä mausteilla. Siihen tarvitaan myös hyvät raaka-aineet, ja riittävä osaaminen. Ne sinulta kyllä löytyvät.