Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Top 30 tarinaa tällä sivustolla 2024-07-07 09:04:09 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    July 07, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvä kannanotto Oriodionilta.Foorumin hiljentyminen kesäksi näyttää olevan pidempiaikainen perinne.
Syyskylmien alettua on aiemmin tapahtunut pientä vilkastumista.

Jotenkin on itselleni tullut sellainen tuntuma ettei aiemmin vallinnutta tilannetta kuitenkaan enää tavoiteta, vaan foorumilla tapahtuu hidasta hiipumista kesä kesän jälkeen. Harmittava juttu, johon ainoa lääke olisi aktivoituminen foorumin käytössä. Uusia tekstejä tarvitaan ja niihin kommentteja arvosteluineen.

Saatu palaute on se ainoa palkkio jonka tänne tekstinsä jättänyt saa. Vaikka se on ainoa, ei se ole suinkaan vähä-arvoinen kirjoittajalle.

Noin kuukausi sitten sain valmiiksi taas yhden tarinan jolla pyrin hieman tavanomaisesta kirjoitustavastani poikkeamaan, ehkä se nähdään täällä joskus.

Oriodion on tehnyt suuren työn kootessaan tuon omien arvostelujensa top-listan.
Suurta mielihyvää tuntien löysin omia tekstejänio noiden joukosta. Varsinkin tuo kunniamaininta sai minut pohtimaan:onko tässä joku väärinkäsitys tapahtunut?
Yritin nostella muistoista tuon " kauas on pitkä matka" nimistä tarinaa tai ainakin sen tapaista. En sitten saanut sellaista muistista löytymään. No sitten kaivelemaan kirjoitelmien tallenteista ja yksi joka voisi tulla kyseeseen on työnimellä "Kilrate" tallennettu. Tarinan päähenkilö Kilrate Turska on kemiasta kiinnostunut itseoppinut tiedemies joka Pohjois-Karjalan maaseudulla rakentaa avaruusaluksen ja kokkailee siihen melkoisen jytäkkää polttoainetta...

Voisiko olla tämä? On ollut ainakin muistaakseni esillä foorumilla ja voin toki sen palauttaakin. On voinut olla jollakin toisella nimellä esillä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Oriodion
July 07, 2024
Report this comment
Joo juuri tuo Kilrate se oli! En nyt voi ihan varma olla, mutta muistaakseni täällä ollessaan tarinan nimessä oli joku tuollainen Kauas on pitkä matka -tyyppinen elementti. Se oli tosiaan mainio tarina, enkä ole varma olisinko alkanut aktiivisesti kirjoittelemaan tänne ellen olisi juuri tuosta tarinasta innostunut. :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS