Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Itämaista mystiikkaa. 2020-01-29 13:43:03 L.R
Arvosana 
 
5.0
L.R Arvostellut: L.R    January 29, 2020
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo kävin itsekin katsomassa tuota keskustelu puolta, eikä siellä näytä tapahtuvan mitään tätä sivustoa koskevaa. Ehkä tuotakin puolta käytettäisiin enemmän jos ei olisi syytä uskoa oman asiansa jäävän hyödyttömän tekstivyöryn alle.

Ja jos ei ihmisillä paljoa keskusteltavaa ole, niin olisi se silti hyödyllistä, jos suurinta osaa otsikoista ei tarvitsisi suomentaa sanakirja kädessä.

Esimerkiksi se saattaisi auttaa, jos useammilla henkilöillä olisi mahdollisuus poistaa tekstejä tuolta keskustelu puolelta. Jos vähintään kerran viikossa tai kahdessa joku kävisi poistamassa kaikki naapurin puolelta tulleet tekstit tuolta keskutelu puolelta niin voisi olla ihan hyvä alku. Noiden käyttäjien estäminen/poistaminen (mikäli mahdollista)voisi myös auttaa asiaa jonkun verran.

Eli itseäni ei ainakaan haittaisi jos tuo itämainen mystiikka menisi muualle, mutta ylläpidosta se loppujen lopuksi riippuu että meneekö ja miten.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
L.R
January 29, 2020
Report this comment
Where is moderator??
It is about advertisement on your website.
Thank.

Tämä teksti lukee noissa kolmessa keskustelu osiolta löytyvistä "Where is Administration kirjoittaja.fi ??" nimisistä teksteistä.
Eli ilmeisesti olisivat halunneet tehdä jotain mainostusta täällä ja päättivät sitten hyödyntää tuota keskustelu puolta siinä. Esimerkiksi kahdessa viimeisimmässä tekstissä puhutaan jostain kaivojen poraus firmasta Minskissä
In reply to an earlier comment
Arska
January 30, 2020
Report this comment
Niin. Ylläpito on aikaisemmin poistellut noita samoja juttuja sivulta, kun oleme siitä porisseet täällä.
Joku syys siihen, että noita tänne ilmaantuu on varmasti olemassa, en vain osaa kuvitella mikä se voisi olla. Joskus käytin kääntäjäpalvelua yhteen otsikkoon ja siinä mainittiin jotain lasiovien ominaisuuksista.

Foorumin keskustelupuolella lienee jotain sellaisia ominaisuuksia joita on helppo käyttää hyödyksi. Oliskohan niin, ettei monikaan sivusto salli kirjautumatonta käyttöä? Tai sellainen on muutoin hankalampaa.

Tiedän ylläpidolla olevan puuhaa aivan kylliksi, eikä tämän sivuston ruokkoaminen, joka vaatisi aktiivista seurantaa, aina ole päällimmäisenä tehtävistä. Varsinkin, kun tiedetään tämän keskustelupalstan käytön vähäisyys.

Ja onhan toki tuo kyriikka yhtenä lisänä sivuston käyttäjämäärissä.

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS