Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Itämaista mystiikkaa.
QR-Code dieser Seite

Itämaista mystiikkaa. Hot

Olen ihmetellyt tuolla "Keskustelu" puolella esiintyvää vierasperäistä informaatiovaihtoa.

Ilmeisesti sivuston on todettu jossakin ulkomaalaistahossa olevan soveltuva tiedonvälityskanava ja tuota keskustelupalstaa käytetään jonkun tahon sisäisessä viestiliikenteessä.

Foorumille tekstejään tuovat käyttävät keskustelupalstaa itse hyvin niukasti. Sitä en osaa sanoa, voiko tuo vierasperäinen tietotulva sisältää mahdollisesti haitallista aineistoa, joka sitten kulkeutuu tällätavoin laajemmalle.

Oletan kuitenkin niin, että sivusto on ensisijaisesti suunnattu kirjoittamisen harrastajien käyttöön. Ei niinkään minkään, tavallaan ulkopuolisen tahon tiedonsiirtoväyläksi.

Tarvitseeko asialle tehdä mitään? Varsinaista haittaahan tuosta ei muulle osalle sivustoa näyttäisi olevan, mutta ei juuri kummoista hyötyäkään koska tekstiasu on niin maar vierasperäistä, ettei aakkosiakaan moni ymmärrä.

Mitäpä mielipidettä toisilta löytyy?
---Arska---

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Itämaista mystiikkaa. 2020-01-29 13:43:03 L.R
Arvosana 
 
5.0
L.R Arvostellut: L.R    January 29, 2020
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo kävin itsekin katsomassa tuota keskustelu puolta, eikä siellä näytä tapahtuvan mitään tätä sivustoa koskevaa. Ehkä tuotakin puolta käytettäisiin enemmän jos ei olisi syytä uskoa oman asiansa jäävän hyödyttömän tekstivyöryn alle.

Ja jos ei ihmisillä paljoa keskusteltavaa ole, niin olisi se silti hyödyllistä, jos suurinta osaa otsikoista ei tarvitsisi suomentaa sanakirja kädessä.

Esimerkiksi se saattaisi auttaa, jos useammilla henkilöillä olisi mahdollisuus poistaa tekstejä tuolta keskustelu puolelta. Jos vähintään kerran viikossa tai kahdessa joku kävisi poistamassa kaikki naapurin puolelta tulleet tekstit tuolta keskutelu puolelta niin voisi olla ihan hyvä alku. Noiden käyttäjien estäminen/poistaminen (mikäli mahdollista)voisi myös auttaa asiaa jonkun verran.

Eli itseäni ei ainakaan haittaisi jos tuo itämainen mystiikka menisi muualle, mutta ylläpidosta se loppujen lopuksi riippuu että meneekö ja miten.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS