Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Onko eläimillä oikeudet? 2017-09-09 22:24:51 T.Johan
Arvosana 
 
4.5
T.Johan Arvostellut: T.Johan    September 10, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Onko eläimillä oikeudet, riippuu minkälaisesta eläimestä on kyse. Vielä eivät ole eläinaktivistit hyökänneet kalastajia vastaan; ettekö te lainkaan mieti miltä kastemadosta tuntuu kun te lävistätte sen koukulla! Aivan selvää on, että eläinte oikeudet ovat kytköksissä eläinten älykkyyteen. Mitä älykkäämpi eläin, sen enemmän oikeuksia. Paitsi ei. Niidenkin lihaa syödään, jos mahdollista. Koirat, kissat, apinat, delfiinit.

Eläimilä on eläinten oikeudet. Ei ihmisten. Ja se on oikein. Eläimet on eroteltava ihmisisä. Anteeksi nyt vaan, mutta (jumalauta saatana kun ihmiskunnassa on ihmisiä joiden oikeudet eivät ole lähelläkään niiden etuoikeutettujen eläinten oikeuksia, jotka nauttivat länsimaisen vaurastuneen ihmisesn kohtelua) Siis on ihmisiä, joiden oikeudet ovat vähemmän kuin tietyillä alueilla asuvien eläinten oikeudet. Toisin sanoen seriippuu täysin ihmisestä mitä oikeuksia milläkin eläimellä on.

Eläinten objektiivinen elämisen oikeus on pelkkää paskaa. Ihminen määrittelee sen. Piste. Tämä on ikävä fakta.
Idealistit jotka taistelevat eläinten oikeuksien puolesta.... a) yksikään eläin ei tule kiittämään heitä työstään b) he suorastaan estävät eläinten hyötykäytön perustuen niiden älykkyyteen. Delfiinit tekevät temppuja,kanat syödään. c) idealistit puolustavat väärää lajia, heidän pitäisi olla heikompien ihmisten puolella.

Vastaus: villieläimillä on oikeus elää, mutta hyötyeläinten tarkoitus on kuolla ihmisten hyväksi mahdollisimman kivuttomasti ja mahdollisimman luonnonmukaisella elämällä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS