Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Katse toisesta maailmasta (kauhutarina) 2019-02-26 17:45:14 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 26, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tuntuu hassulta, että naiset, jotka ovat parhaita ystäviä, ovat tunteneet toisensa vasta pari kuukautta.

Piirtoheittimestä ja korvalappustereoista päätellen eletään 80- tai 90-lukua? Kännykkä kuitenkin viittaa aikaisintaan 90-luvun puoliväliin.

Älä toista liikaa samoja asioita. "Hän kantaa olallaan koristepuuta, jonka hän on löytänyt roskakatoksesta. Hank kuuluttaa: ”Katso mitä minä löysin roskakatoksesta!"

Mikä on ylikasvanut sarveiskalvo ja miten se liittyy "heikkonäköisyyteen"? Ja eihän sarveiskalvo liity iiriksen väriin mitenkään. Hetken ajan päästä Lauren mainitseekin, että hänellä on kaihi. Ja että se korjataan laserleikkauksella. Kannattaa lukea etukäteen asiasta, mistä kirjoittaa, jos se ei muuten ole tuttu. Uskottavuus katoaa, kun asioista puhutaan ihan hassuja.

Kolmosluvussa sanotaan, että Hank on joskus läimäyttänyt Laurenia naamaan humalassa. Seuraavassa luvussa Hank onkin lyönyt häntä mihin sattuu ja milloin vain, jopa tosi usein, ja jopa niin, että raskaus on keskeytynyt. Tuntuu kuin joku aivan muu kirjoittaja olisi tässä kohtaa jatkanut tarinaa luettiin ensin aiemman tarinan todella hätäisesti.

Miksi Laurenin oli pakko mennä naimisiin väkivaltaisen miehen kanssa johtuen köyhyydestään?

"Liu kantoi leikkaussaliin ämpärin täynnä vettä, johon Lauren saattoi antaa ylen." Miten täysinäiseen ämpäriin voi oksentaa?

"Liun asettaessa esiliinaa hänen kaulalleen." Miksi silmäleikkaukseen tarvitaan esiliinaa kaulalle? Ja käsittääkseni kaihileikkaukseen ei käytetä laseria mykiötä vaihdettaessa.

Oikeuskäsittely ei myöskään voi toteutua noin nopeasti. Ensin esimerkiksi tehdään rikosilmoitus, esitutkinta ja tutkinta ennen kuin tapaus menee syyteharkintaan.

"Hän määrää Meganin pakkohoitoon keskussairaalaan." Ja samana iltana: "Hän tietää Meganin olevan omassa kodissaan hänen naapurissaan." Nämä eivät sovi yhteen.

Poliisien toiminta hakiessaan murhattua Megania asunnosta kummastuttaa myös suuresti.

Juoni ja tapahtumat on kyllästetty naiiviudella ja epäuskolla. Tähän on heitetty asioita ja käsitteitä, joista ei ole otettu mitään selvää. Siksi on vähän vaikea tosissaan arvostella tekstiä. Tarina on ehkä enemmänkin kummallinen, mikä jättää paljon epäselvyyttä jälkeensä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS