Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Paksun pandan salaisuus: 3 2018-04-02 15:19:00 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    April 02, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on taas liian lyhyt pätkä. Älä täytä koko sivustoa yksittäisillä lyhyillä luvuilla. Kirjoita tekstisi koneelle ja jatka myöhemmin, älä suoraan tänne. Se myöskin ehkäisee sivuston täyttymistä.

Teksti on aika kiireessä kirjoitettu, kirjoitusvirheitä löytyy ja etenet vähän paniikinomaisessa tahdissa. Korkeasaari on nimi, alkaa siis isolla kirjaimella.

En ymmärtänyt sitä, että katkaistiin sähköt Korkeasaaresta, mutta ei aitauksista, ettei eläimet karkaisi. Sitten kuitenkin varkaat saattoivat ajaa pandan viereen ja nostaa sen autoonsa?

Juoni jatkuu suorana edellisestä, vaikka vähän kimurantiksi sen teetkin. Itsekin mietit, että miksi koko panda pitää ottaa mukaan, eikä lukijakaan kyllä ymmärrä sitä. Mieti hetken aikaa juonen logiikkaa. Jos pandalla on vyö, minkä alle on sujautettu paketti, eikö pakettia vain voi ottaa? Tai vyötä pois? Ei ole mitään järkeä ottaa koko pandaa mukaan. Miksi se olisi panttivanki, mitä tai ketä varten? Tarvitset siis todella hyvän syyn siihen, sinun pitää miettiä se etukäteen, koska juonesi vaatii selviä syitä ja piirteitä, et voi säveltää sitä mukaa, mitä mieleen tulee.

Elikkä nyt on liian kiirulla kirjoitettua tarinaa, josta kärsii kirjoitusjälki ja juoni. Ei ole tarkoituskaan saada mitään lopullista aikaan päivässä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Kirja * hiiri
April 02, 2018
Report this comment
Joo kirjoittelin tätä aika myöhään niin tuli vähän huonompaa jälkeä. Kiitos kommentista.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS