Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
classic krime 7 2017-07-23 15:22:11 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 23, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Jos Leopold oli talon väen mielestä kovin rahvaan oloinen, ei autonkuljettaja tai konstaapeli kutsuisi häntä nimityksellä sir.

Viineistä en paljoa tiedä, jotain satunnaista kurssia lukuunottamatta, mutta Sauvignon on oikea kirjoitustapa. Ja netistä nopeaa taustatyötä tehden: Red Sauvignon -> Cabernet Sauvignon, burlee -> Brulee (Brûlée).

Leopold ja komisario miettivät yhdessä kohtaa miten Alicia olisi saanut viinikellarin avaimen. Aiemmin mainitsit, että avain löytyy myös (muistaakseni) viinikaapista, minkä he tietävät. Katso, että kumoa omia juoniasi, tässäkin siis käsittääkseni yleisessä tiedossa, mistä toinen avain löytyy. Eli Leopoldille ja komisariolle pitäisi tulla mieleen tämä avain ja se, että kuka tahansa voisi saada sen käsiinsä.

Käytät lauseenvastikkeita ihan liikaa, vähennä ainakin 2/3. Eli lauseet, jotka alkavat esim. kääntäen, katsoen, lukien, laittaen, poistuen, saapuen. Ja sen lauseenvastikkeen eteen ei tule pilkkua.

Miksi kaksintaistelupaikalle saavutaan kärryillä eikä autoilla?

Eikö kaksintaistelusäännöissä tuomari laske yhteiset askeleet? Eli huutaa "yksi, kaksi, kolme..." ja miehet ottavat askelia sen mukaan. Juuri sen vuoksi, ettei toinen astele nopeammin.

Hyvin tarina etenee. Odotan mielenkiinnolla miten juoni kehittyy, Alicialla ainakin on jokin suunnitelma.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS