Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kosto Hot
 
Kosto 2015-09-10 14:55:37 Banshee
Arvosana 
 
3.5
Banshee Arvostellut: Banshee    September 10, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kosto on aiheena aika kulunut, yleensä kun aletaan kirjoittamaan, niin aiheena on kosto, rakkaus tai haltiat.Teksti oli kuitenkin helposti ymmärrettävää, rytmiltään mukaansatempaavaa - hiukan kuitenkin on täytesanoja ja monimutkaisia lauseita, mutta pääosin selkeää.

Itse en pidä siitä, että hahmoilla on aina englanninkieliset nimet. Mutta makuasioita. Olisi hienoa, jos kerrankin näkisi samaistuttavia nimiä todellisesta elämästä. Johtuen siitä, että näkisin mielleläni muutakin kirjoitusta kuin fantasiaa, mikä nyt ehkä ole tässä kohtaa olleellista.

Mielestäni tässä oli liikaa verellä mässäilyä verellä mässäilyn vuoksi, ja uhri pääsi hengestään liian helposti. Mutta pidät tunnelman yllä hienosti ja tarina etenee hyvin, päähahmolla on myös persoonallisuus.

"Vähän ajan kuluttua hänen lihaksensa alkoivat nykimään, ja hänen suustaan lensi verta ympäri pöytää"

-->Vähän ajan kuluttua lihakset alkoivat nykiä, ja suusta lensi verta pöydälle.

Mieti aina yksinkertaisin mahdollinen ilmaisu.

Ilmeisesti osa suurempaa pätkää, niin tarinaa muutoin vaikea arvioida.

Jos ajattelin kunnianhimoisesti kirjoittaa pidempää tekstiä, niin kostofantasiaa lienee mahdollisimman vaikea saada läpi kustantajalla. Mutta ihan hyvin kirjoitat, jos olet vasta aloittanut. Oikeinkirjoitukseen kannattaa vielä hiukan perehtyä, pilkkuvirheitä oli ja hassuja rakenteita.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS