Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Adalay, ensimmäinen luku 2015-07-11 04:26:47 Repi
Arvosana 
 
4.0
Repi Arvostellut: Repi    July 11, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aivan mahtava kirjoitus! Todella epic shit! :)

Tämä vaikutti, ainakin minusta, jo melko ammattimaiselle kirjoitukselle. En ainakaan noita kirjoitusvirheitä juuri huomannut. Tosin minä osaan vain tehdä kirjoitusvirheitä, en arvioida.

Muutama juttu:

** Koko tarina **
Tarina tuntui ehkä hieman tutulta ja se häiritsi tässä jonkin verran. Melkein jo arvasi mitä tapahtuu, kun Adalay astuu telttaan.


** Mikään merkki auringossa tai sen polttavilla säteillään korventamassa maassa ei kertonut päivän olevan poikkeava. Tasangolta puhaltavassa tuulessa ei kiirinyt merkkiäkään muutoksesta, joka tulisi kääntämään Adalayn elämän suunnan.**
Tämän kohdan voisi helposti jättää pois. Selittää mielestäni liikaa, ja voiko luonnosta saada mitään merkkiä, että päivä menee persiilleen ja joudut väkisin naitetuksi? Mielestäni tarina alkaa todella hyvin seuraavasta kappaleesta.


** Jokin oli muuttunut. Adalay tunsi sen ilmassa. Tapa, jolla heimon jäsenet katsoivat heitä hymyjensä läpi ottaessaan heidät vastaan, oli muuttunut. Se sai hämähäkit juoksemaan Adalayn selkää pitkin, ja iloinen virne, joka hänen kasvoilleen oli kotiinpaluun riemusta noussut, hiipui vähitellen pois hänen kasvoiltaan. **
Aivan loistavasti kuvailtu!


Vaikea arvioida, koska tämä oli hienoa työtä. Varsinkin kun fantasia ei ole niin tuttua.

Hyvä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS