Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot ASKELEET
QR-Code dieser Seite

ASKELEET Hot

Äänettömyys

Kaukainen humina


Askeleet

Ohikiitävät hetket


Suljettu ovi

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
ASKELEET 2016-05-06 11:34:17 lentokykysi
Arvosana 
 
4.0
lentokykysi Arvostellut: lentokykysi    May 06, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mitä tämä on? Vain otsake on eri kuin runossa: Odotan. Odotan vastausta. Minulla ei ole mitä sanottavaa, näiden kahden runon liittämisestä toisiinsa. Tai on kuitenkin?
Tähän runon on erilainen tulkinta kuin Odotan runosta. Ei painostava. Hetki kyllä. Äänettömyys. Askeleet. Ääniä jotka tulevat sisältäpäin. Odotan, runon painostavuus tunne tuli suljetusta ovesta. Kun ei tiedä onko sanat sittenkään ainoastaan sisällä tai ulkona.
Minun on muistutettava se teksti, jota kirjoitan on hyvin spontaania, tässä ja nyt. Ollen enemmän lukija kokijan, kuin arvostelijan harakan varpaita tai pyrstösulkia riippuen mikä paikka jää kiinni. Joten arvioidessa runoa, arvion itseäni. Parempikin kirjoittaja, olen sanasokea ja kirjoitan siitä huolimatta. Sokealla voi olla sanottavaa. Sokeakin kana jyvän löytää. Harakkakin osaa lentää. Lisää asiasta Mielipiteet/virheet söi miestä.

PS. Oliko tämä oikea paikka tuoda runosta riippumattomia asiaa esille? Kirjoitin mitä kirjoitin. Lukija on aina oikeassa, silloin kuin hänelle syntyy vuorovaikutus runoon, sitä tapahtuu ja me kirjoitamme runoja saadaksemme tämän vuoropuhelun kommentoinnin arvoiseksi. Mitä avoimemin ja rehellisemmin kirjoitamme, sitä lähempänä me olemme voittoa, kuten jääkiekkoja on maalia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS