Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Proleriaatit
QR-Code dieser Seite

Proleriaatit Hot

Kapitalismin orjat, kurjuuden päivästä nouskaa, maailmanääriin kuuluu kutsumus. Nyt voimin muuttuu tyrannin valta, tämä on parhain ponnistus. Proleriaatit taistelkaamme jotta yhteiskunnan järjestys muuttuu. lyökää alas vanha maailma, ja valta tulee meille!

Tämä on parhain taisto, rintamaamme liittykää, niin kansat ovat veljet keskenään.

Työmiehet, Ompelijat ja kaikki työkansa on orja! Me teemme töitä ja kapitalistit nauttivat tuloksestamme. Kurjuutta meillä on aina kapitalistien takia, Vaan kun riistäjät karkoitamme, työkansa iloitsee.

Tämä on parhain taisto, rintamaamme liittykää, niin työkansat ovat veljet keskenään.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Proleriaatit 2017-05-20 06:43:43 Ryövärintytär
Arvosana 
 
2.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    May 20, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Proosateksinä en voi tätä arvostella, tämä on mielestäni kannanotto tai runo, tai kannanotto runon muodossa. Arvostelen tätä siis runona.

Mielestäni tämä ei runona ole kauhean huono, ja tekstinäkin tämä on helppolukuinen, mutta rytmittämistä ei ole ajateltu juuri ollenkaan, eikä se ole koskaan hyvä asia, jos lukija joutuu miettimään, onko tämä runoa vai proosaa vai mielipidekirjoitus. Tyylilajin pitäisi tulla selväksi jo ensimmäisillä riveillä.

Sisältö on vuonna 2017 tekstiä lukevalle varsin vieras. Kapitalismi, kommunismi, politiikka, vanhahtava ajatusmaailma, vanhahtava vastakkainasettelu. Mutta osa lauseista sointuu kauniisti keskenään, siksi tekstiä on miellyttävää lukea siitä huolimatta, että aihe on etäinen. Lähestymistapaa on vaikea hakea, koska ei tiedä, pitäisikö lukiessa antaa sisällön viedä vai nauttia vain lukemisesta lukemisen vuoksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS