Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Voi rakkaat kanssakirjoittajat, auttakaa miestä mäessä!
QR-Code dieser Seite

Voi rakkaat kanssakirjoittajat, auttakaa miestä mäessä! Hot

En voi töissä ollessani käyttää tietokonetta tuntikausien ajan vapaa-ajan asioihini. Kirjastossa koneita voi käyttää kerralla vain tunnin. Miksen käytä nettiä kotona? Taloni edessä on jyrkkä kalliorinne, joka pääsääntöisesti estää internetin käytön. Televisio ei näy lainkaan (kiitokset vain rehellisyydestä talon myyjälle!). Varmasti ymmärrättekin, mitä ajan taka. Luoen paljon muiden novelleja ja arvostelen niitä usein. Omaa novellia en kuitenkaan koskaan ole onnistunut jättämään arvioitavaksi, vaikka smuiden arviot olisivat minulle sananmukaisesti kullan kalliita. Voisitteko neuvoa, kuinka ylläpitoon saa yhteyden? Olen vuoden ajan lukenut novelleja ja laatinut arvosteluja voimatta saada palautetta omiin novelleihini. Tosin, kirjoitan enimmäkseen pitkää proosaa, mutta juuri eilen kirjoitin viidenkymmenenneljän kilotavun scifitarinan. Toiseen neljännekseen olen melko tyytyväinen, kolmanteen neljännekseen hyvinkin tyytyväinen, viimeinen neljännes on ihan hyvä, mutta alku... Se on kammottava, ja tarvitsisin apua. Kumpa voisin lähettää sen sähköpostilla jollekin, joka sitten tekisi minulle SUUUUUUUUUREN palveluksen lukemalla sen.

Olen hidas konekirjoittaja, eikä minulla ole pienintäkään mahdollisuutta saada sitä tänne, ellei joku sitten tiedä keinoa, jolla voisin kopioida sen suoraan olemassaolevasta tiedostosta tuohon kenttään. Realismi ja historia ovat varsinaisesti alaani, mutta tuon scifitarinan idea on kuitenkin miellyttävä ja erilainen.

Rakkaat kanssakirjoittajat! Auttakaa.

Mukavaa kesän odotusta!

Arvostelut

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Voi rakkaat kanssakirjoittajat, auttakaa miestä mäessä! 2017-04-06 17:01:44 liskomies
Arvosana 
 
N/A
liskomies Arvostellut: liskomies    April 06, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Pikaohje tekstien liittämiseen sivustolle:

Avaa haluamasi tiedosto ja tämän sivuston kenttä, johon julkaistavat tekstit liitetään.

Valitse tekstinkäsittelyohjelmassa :Muokkaa > Valitse kaikki. (tai vaihtoehtoisesti klikkaa vasenta painiketta 3 kertaa peräkkäin tekstin marginaalissa) Teksti muuttuu sinisellä maaltuksi. Vie hiiren kursori tekstin päälle ja klikkaa oikeaa painiketta. Valitse valikosta "Kopioi". Sitten vain siirry tänne kirjoittaja.fi -sivustolle, vie kursorin kenttään, johon teksti liitetään, klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse avautuvasta valikosta "Liitä".

Jos olet tallentanut novellisi PDF-muotoon, onnistuu tekstin kopiointi silloinkin samalla tavalla (ainakin omppukoneen Esikatselun kautta).

HUOM! Tekstin asettelut eivät aina kopioidu täydellisinä tälle sivustolle, eli novellisi saattaa näyttää ulkoasultaan täällä erilaiselta kuin tiedostona omalla koneella.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Voi rakkaat kanssakirjoittajat, auttakaa miestä mäessä! 2017-04-06 16:37:20 Ryövärintytär
Arvosana 
 
N/A
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    April 06, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Eikös ainakin Aapo Leisiöllä ole blogi, jota pääsee lukemaan tuosta Kirjoittaja.fi -sivuston etusivulta. Ehkä voit ottaa yhteyttä häneen blogin kautta, jos et muuten yhteyttä saa. Voit myös käydä sivulla http://www.fantacor.fi/, sieltä löytyy muistaakseni sähköpostiosoite ja oliko peräti puhelinnumero, jota kautta voi ottaa ylläpitoon yhteyttä. Klikkaapas tuota yläpalkin INFO:a. Olisi kiva päästä lukemaan tekstejäsi, toivottavasti saat niitä tännekin laitettua!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Voi rakkaat kanssakirjoittajat, auttakaa miestä mäessä! 2017-04-06 14:25:06 Yaman
Arvosana 
 
N/A
Arvostellut: Yaman    April 06, 2017

Arvuuttelen tässä, että mikä se alkuperäinen tiedostotyyppi on, kun ei kopioiminen onnistu tänne?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS