Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Uusi Kalmarin Unioni
QR-Code dieser Seite

Uusi Kalmarin Unioni Hot

vuonna 2034 jolloin kolmas maailmansota on käynnissä, Pohjoismaiden pääministerit päättävät tukholmassa että jotta he selviytyisivät kolmannelta maailmansodalta, niin maiden täytyy yhdistyä jotta armeijat yhdistyisiväkkin ja on viellä muitakin syitä jotka ovat maailman kymmeneksi suurin talousmahti, yhteinen kieli, yhteinen valuuttta ja liittovaltio.pohjoismaat järjestävät kansanäänestyksiä Pohjoismaiden Unionin perustamiseksi.Kansanäänestyksien yhteistulous on kyllä:57,4% ja ei: 43,6% eli Pohjoismaiden unioni perustetaan, uudeksi pääkaupungiksi tulee Tukholma, Yhteiseksi valuutaksi Pohjoismaiden kruunu ja yhteiseksi kieleksi Ruotsi.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Uusi Kalmarin Unioni 2017-03-05 07:22:09 Ryövärintytär
Arvosana 
 
1.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    March 05, 2017
  -   Kaikki arvostelut

En ole lukenut muita tekstejäsi, joten en osaa arvioida kirjoitustaitoasi sen laajemmin. Tämä kyseinen teksti vilisi kirjoitusvirheitä, se ei ollut proosateksti vaan ajatelma, joten mielestäni tämä ei ollut aivan oikeassa kategoriassakaan. Puolitoista tähteä annan kuitenkin siitä, että sinulla on kyky nähdä tarina päässäsi ja kuvitella asioita eteenpäin, olet analyyttinen ajattelija, mikä on hyvä lähtökohta luovaan kirjoittamiseen. Nyt kun lähdet tuota ajatusta jalostamaan, sinulla on kohta valmiina synopsis, ja käsissäsi kaikki palaset ehjään tarinaan. Sitten ei muuta kuin proosaa tulemaan!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Uusi Kalmarin Unioni 2017-03-04 10:59:22 Arska
Arvosana 
 
2.0
Arska Arvostellut: Arska    March 04, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Novelliksi tämä kertomus on lyhyt, ja sisällöllisesti tiivistetty niin pieneksi, ettei varsinaista juonirakennetta ole tarinaan mahtunut. Aiheesta vamasti olisi saanut huomattavasti enemmän irti. Tässä olisi jopa erinomainen lähtöajatus mielenkiintoisen kertomuksen laatimiseksi. Kyllähän Uusi Kalmarin Unioni varmasti tuollaisella kansanäänestystuloksella syntyisi. Lähes yhtä varmasti kuin, jos kaikki satayksi prosenttia äänestäjistä olisi tukemassa esitystä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS