Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Rakkaus voi ilmiantaa
QR-Code dieser Seite

Rakkaus voi ilmiantaa Hot

Annin ruskeat silmät kiilsivät auringon valossa ollessamme rantakalliolla. Tuulen humina tuntui korvissa ja Anni sanoi: -Hei Eino, voitaisko mennä kauppaa ostaa jotai limsaa. Vaikka kokista. -OK, sopii mulle. Mä voin vaikka maksaa, minä sanoin. -Sä oot ihana Eino! Anni innostui. Lähdimme kävelemään pitkin metsäpolkua kohti kylän keskustaa. Kun olimme päässeet metsän reunalla, tuli meitä vastaan Jussi. Jussi oli ärsyttävä juntti ja kiusaaja. -Mitäs nyhveröt?! Jussi kysyi. -Mitä ite pas****nen! Vastasin minä. -Turpa kii v***n shitti! Jussi vastasi. Löin Jussia turpaan ja huusin: -Elä sie mulle urpi Jussi! -Lopeta Eino! Mennään sinne kauppaan, Anni sanoi. -Okei okei,minä vastasin. Katsoin kuinka Jussi otti taskustaan pienen talouspaperin palan ja niisti sillä nenänsä. Nenästä tuli verta ja minä sekä Anni käännyimme pois päin hänestä.
Kun vihdoin pääsimme kaupan pihalle sanoi Anni: -Eino, ei sun tartte limsaa ostaa. Mä otan eron, oot liian väkivaltanen enkä tykkää tollassista. -Mitä?!! Se Jussihan on vaan sellanen luuseri, minä sanoin. -Ei Eino, se on nyt ohi! Hyvästi,Anni sanoi ja käveli pois. Sydämmeni oli särkynyt.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 4 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.6  (4)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Rakkaus voi ilmiantaa 2015-09-06 10:21:13 112911
Arvosana 
 
2.5
112911 Arvostellut: 112911    September 06, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juonia oli ihan mielenkiintoinen, mutta sitä olisi pitänyt kuvailla vähän tarkempia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Rakkaus voi ilmiantaa 2015-09-04 18:00:50 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 04, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä on kyllä kokonainen juoni, mutta liian vähäisin sanoin esiteltynä. Oikeinkirjoitus myös auttaisi tajuamaan idean paremmin. Ikää sinulla on kovin vähän, mutta näytät olevan kovin kiinnostunut kirjoittamisesta. Nyt vain teet töitä sen eteen, niin sinusta voi tulla loistava! Tutustu tarkasti oikeinkirjoitussääntöihin, siitä lähdetään. Sinulla on oikeus kirjoittaa sinua kiinnostavista aiheista, vaikka me muut lukijat täällä olemmekin pääosin vanhempia kuin sinä. Siksi aina aiheet ja juonen eteneminen ei ole meidän makuumme. Mutta kirjoitat siitä, mistä osaat.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Rakkaus voi ilmiantaa 2015-08-30 20:20:22 Taruh
Arvosana 
 
1.5
Taruh Arvostellut: Taruh    August 30, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olipas kummalliset hahmot. :/ Mutta sinänsä ihan uskottavat kyllä, ei siinä mitään...

Pikkuinen tarinasi kolahtaa ehkä paremmin omalle ikäryhmällesi, jonka on varmaan helpompi samaistua tähän. Novellina toivoisin tähän lisää pituutta, enemmän kuvailuja ja henkilöhahmojen syventämistä. Nyt kaikki jää todella epäselväksi, vaikka kyllä tässä jonkinlainen opetuskin taisi olla...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Rakkaus voi ilmiantaa 2015-08-30 13:17:08 takethiswaltz
Arvosana 
 
1.0
takethiswaltz Arvostellut: takethiswaltz    August 30, 2015
  -   Kaikki arvostelut

Olen pahoillani, mutta nyt ei vain kolahtanut. En löytänyt tästä lyhyestä tilannekuvauksesta mitään syvyyttä tai kiinnostavuutta. Sekä henkilöt että heidän tekonsa jäivät minulle etäisiksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS