Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Rakkaus on yhtä tuskaa
QR-Code dieser Seite

Rakkaus on yhtä tuskaa Hot

Hei olen 16.w tyttö asun iso-isäni ja iso-äitini luona Lohjalla. Joten vanhempani kuoli kun olin 5-vuotias. Olin paikalla kun heidät ammuttiin. Olin menossa kouluun aamulla kuten aina. Kävelin katuja pitkin ja olin puhelimellani. Törmäsin vahingossa yhteen meidän koulun söpöimpään tyyppiin. Hänen nimensä oli Patrick. Kysyin häneltä, että oletko sokea. Ja hän vastasi, että en oletko sinä. Juoksin pois hänen luotaan suoraan kouluun. Patrick oli kertonut koko luokalleni siitä. Ja vasta ruokatunnilla Patrick tuli pyytämään anteeksi ja oli todella pahoillani tapahtuneesta. No annoin tietysti anteeksi koska en osannut vihata ihmisiä. Menin parhaan kaverini luokse ja kerroin tietysti niin kuin aina tapahtuneesta. Patrick tuli koulun jälkeen kysymään että lähtisinkö illalla syömään kello: 18:30. No en voinut kieltäytyäkkään, koska hänellä oli todella komea hymy. No juoksin kotiin ja hän lähetti tekstarin: Hei halusin vain sanoa, että pidän sinusta. No vastasin itse, että minäkin sinusta. Aloin tietysti meikkaamaan ja valitsemaan vaatteet ja laittamaan hiukset. Kun Patrick tuli hakemaan minua niin olin hän oli laittautunut erittäin komeaksi. Joten lähdimme kahvilaan ja kerroimme mitä olimme tehnyt kesälomalla ja meillä oli todella kivaa, mutta kun piti lähteä niin sain ekan suudelmani. Aloimme sinä iltana seurustelemaan. Seuraavana päivänä menimme yhdessä kouluun käsi kädessä. Kun olimme koulun pihalla niin sanoin, että odottaa hetken ja menin parhaan kaverini luo ja kerroin kaiken hän oli iloinen puolestani. Olin koko päivän Patrickin kanssa ja kun päivä tuli niin menin parhaan kaverini kanssa ostarille, mutta kun olin ostarilla niin Patrick pussaili jonkun meidän luokan pissiksen jannikan kanssa. Menin hänen luokse ja Patrick sanoi, että juttumme on ohi no lähdin ostarilta ja itkin koko matkan kotiin ja luulin olevani rakastunut mutta en ollutkaan enkä sen jälkeen halunnut seurustella kenenkään kanssa ja sellaisen tarinan olen kokenut.

_______________________________________________________________________________________
en ole itse kokenut tätä enkä ole 16.w joten toivottavasi tykkäsitte!

Ylläpidon palaute

 
Rakkaus on yhtä tuskaa 2015-08-22 19:37:45 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 22, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka EnniiMAriaa!

Tässä on kaikki, mitä kaunokirjallisessa teoksessa täytyykin olla. Pohjustus, nouseva jännitys (pojan tapaaminen), käännekohta (toisen tytön suutelu), laskeva jännitys (itkeminen ja kotiinpaluu) sekä loppuratkaisu (ei aio enää seurustella). Kaikki on vaan hitusin liian tiiviissä nipussa.

Vältä numeroita. Kirjoita ne. 16 w (pitäisi olla v) on kuusitoista vuotias jne.

Tyttö ei oli komea vaan kaunis :)

Pituutta olisi voinut olla lisää. Kuvailua, pojan herättämiä tunteita, tapahtumia jne. Välillä kannattaa myös painaa enteriä (kun asia tai kohtaus vaihtuu).

Idea oli klassinen ja juoni selkeä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.7  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Rakkaus on yhtä tuskaa 2015-09-06 10:24:24 112911
Arvosana 
 
2.0
112911 Arvostellut: 112911    September 06, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä oli hyvä ja jännittävä juoni, mutta loppu oli melko surullinen. Tee vastaisuudessa tarinoistasi hieman pidempiä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Rakkaus on yhtä tuskaa 2015-09-04 18:13:55 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 04, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Huomaan tekstistäsi, ettei ikää ole vielä kovin paljon. Kerrot liian litaniamaisesti: ensin tein näin ja sitten näin, menin tänne, tulin tuolta ja sanoin niin. Vältä tätä. Kuvaile väliin. Tee tekstistä elävä! Anna sen hengähtää eloon! Anna sille oma ääni!

Harjoittelehan myös oikeinkirjoitussääntöjä, siitä se homma vasta lähtee.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Rakkaus on yhtä tuskaa 2015-08-23 11:12:19 peka
Arvosana 
 
1.5
peka Arvostellut: peka    August 23, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi.
Kärjistän vähän. Tulee vähän tunne kuin juoni olisi ensin kirjoitettu ranskalaisin viivoin ja sitten viivat on vain poistettu. Ei tämä herättänyt minussa lukijan mitään. Vaatisi muutaman tunnin kirjoittamista ja noin 500-1000 tuhat sanaa lisää.
Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS