Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Syntinen rakkaus
QR-Code dieser Seite

Syntinen rakkaus Hot

Makaan vierelläsi utuisen aamun ensimmäisillä tunneilla. Katselen kun nukut rauhassa ja viattomana. Täydelliset huulesi ovat pienesti raollaan. Suklaanruskeat hiuksesi pörröllään. Olet seksikkään komea jopa unissasi. Olemme alasti pelkkä peitto päällämme. Muistelen öisiä tapahtumia ja pieni virne muotoutuu naamalleni sekä poskeni alkavat punoittaa. "Syntisen irtasta" ajattelen mielessäni. Katselen vielä hetken kun tuhiset unissasi. Nousen pikkuhiljaa ylös ja alan etsiä sängyn vierestä vaatteitani. Alan katsella samalla huonetta tarkemmin. Öisten seikkailujen ja pienen humalan takia en ollut kiinnittänyt huoneeseen huomiota. Näen yöpöydällä hääkuvan sinusta ja vaimostasi. Otan kuvan käteeni ja katson tarkemmin. Hyväntuulisuuteni katoaa samantien kun katson vaimoasi. Tiesinhän minä, että sinulla on vaimo. Olen tiennyt jo kauan. Katson niitä iloisia kasvoja ja tummia silmiä, hiuksia ja niitä huulia. Vertailen niitä itseeni. Sitten katson sinua ja kuinka iloiselta näytätkään kuvassa. Mitä vuosien saatossa on mennyt pieleen. Miten olen ajanut itseni tähän tilanteeseen? Olen rakastunut varattuun mieheen. Inhoan tätä tunnetta, olen niin onnellinen kanssasi, mutta samalla omatuntoni tekisi mieli oksentaa sisältäpäin. Syyllisyys painaa rintaani, mutta en voi ajatellakkaan luopuvani sinusta.. En vielä, en näin, en tällä tavalla. En luovuttamalla. Tiedän, että sinäkin rakastat minua. Minä tiedän sen. Yhtäkkiä kuulen eteisestä oven napsahduksen. EI! Ei hänen pitänyt tulla tänne vielä moneen tuntiin. Tunnen kuinka sydämeni alkaa hakata ja mielessäni alan suunnitella pakosuunnitelmaa.. Jokainen sekuntti tuntuu minuuteilta ja minä nappaan laukkuni ja takkini olalle ja otan askeleen..

Ylläpidon palaute

 
Syntinen rakkaus 2015-02-14 21:11:17 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 14, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka taas kissanviikset!

Alku lähtee melko kliseisesti, mutta loppu pelastaa! Kiva tiivis kokonaisuus, joka kulkee reippaasti ja pysyy asiassa!

Lempilapseni pilkut :D
"Katselen kun nukut rauhassa ja viattomana.".
Konjunktio kun, erottaessaan päälauseen sivulauseesta, vaatii eteensä pilkun. Kun - sana harvoin tekee muuta, kun erottaa päälauseen sivulauseesta.
Eli, "Katselen, kun nukut rauhassa ja viattomana.".
On totta, että pilkuilla voi kikkailla silloin, kun osaa säännöt. Annoin tämän palautteen kuitenkin siksi, että mielestäni peruslauseiden, yksinkertaisten ja kieliopillisesti täydellisten kaiveleminen on parasta palautteenantoa :D
Lisäksi annoin palautteen siksi, että seuraavassa on sama juttu :D
"Olet seksikkään komea jopa unissasi.".
"Olet seksikkään komea, jopa unissasi.".
Tässä vain jopa - sana on se konjunktio.

Mahtava ristiriita, konflikti ja huipennus tuossa lopussa! Varattu mies oli jotain odottamatonta! Hyvä käänne, joka nostaa osakkeitasi minun silmissäni! :D

Hyvää työtä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.2  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Syntinen rakkaus 2015-02-09 15:28:34 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 09, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Pilkkusääntöihin keskittyisin, ne pääosin puuttuvat teksistäsi.
Vinkki! Kannattaa välttää aina 'alkaa tekemään' -muotoa. "Alan katsella samalla huonetta tarkemmin." Miksei vain: Katselen huonetta tarkemmin.
Pääosin jos lause alkaa kysymyssanalla, tulee perään kysymysmerkki: "Mitä vuosien saatossa on mennyt pieleen."
"ajatellakkaan" -> ajatellakaan
"Tiedän, että sinäkin rakastat minua. Minä tiedän sen." Toistoa.
"sekuntti" -> sekunti

Sujuvaa tekstiä. Helppo lukea. Et pitkitä lauseita liiaksi, osaat käyttää pistettäkin. Tyyli pysyy vankkana, vaikka teksti kyllä on aika lyhyt. Jästipäätä kompaten olen samaa mieltä, että teksti olisi pitänyt lopettaa hieman aiemmin, tai sitten jatkaa vielä tästä. Ymmärränhän sen näinkin, mutta se on silti vähän epäilyttävä lopetus.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Syntinen rakkaus 2015-02-09 14:29:51 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    February 09, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin kirjoitettua tekstiä ja sinänsä ollaan perimmäisten asioiden äärellä tässä tarinassa. Kirjoitus- tai kielioppivirheitä en juurikaan huomannut. Hyvin kuvattu tunnelma. Se on tietenkin äärimmäisen harmillista, että teksti jää liian tiukassa paikassa kesken. Tämä olisi toiminut lyhyenä novellina, jos olisit lopettanut sen siihen ennen kuin kuuluu oven napsahdus, tai sitten tätä tulisi jatkaa tästä eteenpäin. Teema on varmasti monelle tuttu, salainen rakkaus. Se aina kiinnostaa useimpia lukijoista. Toivoisin siis jatkoa tähän.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Syntinen rakkaus 2015-02-09 08:13:16 blackflower
Arvosana 
 
3.5
blackflower Arvostellut: blackflower    February 09, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitat hyvin, tekstiä on mukava lukea. Ei kovin mukava aihe, tuo pettäminen, mutta varmasti monelle tuttu tilanne, jota kuvailet. Ikävästi jätät kyllä tarinan kesken, juuri kun jotain jännää olisi tapahtumassa...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS