Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Titanic uppoamisen estäminen
QR-Code dieser Seite

Titanic uppoamisen estäminen Hot

kolme ihmistä Suomalainen Mikael Virtanen, Venäjäinen Bobrikov Denaadi ja Virolainen Ranno Mändoja rakentaa aikakonetta tavoitteenaan estää titanic:in uppoamisen. vuonna 1912 he siirtävät jäävuoria titanic:in reitiltä ja tavoie on saavutettu. Titanic ei upponut ja myöhemmin laivaan lisättiin pelastusveneitä varmuuden vuoksi jos titanic uppoaisi joskus. He luulevat että kaikki on hyvin mutta niin ei olekkaan.historian kulku on muuttunut enemmän kuin he luulivat. Kansainvälistä jääpartiota ei perustettu, SOLAS-sopimus tehtiin vuonna 1918, radiolaitteiden käyttö laivaliikenteessä nuosi vasta vuonna 1915, Titanic:kin sneitsytmatkalla ollut matkustaja pidätti Gavrilo Princip:pin saatuaan selville hänen murha-aikeistaan ampua Frans Ferdinand:in sekä hänen vaimonsa eli ensimmäistä maailmansotaa ei tullut joka tarkoittaa sitä että Venäjän keisarikunta joka on nykyään kommunistinen tasavalta, Itävalta-Unkari ja ainakin Saksan keisarikunta säilyivät, Itävalta-Unkari säilyi vuoteen 1943 ja tuli Unkarin neuvostotasavalta, Jugoslavian sosialistinen liittotasavalta, Tsekkoslovakia, Toinen maailmansota tuli siihen aikaan kuten piti,Venäjän valtiomuoto siirtyi keisarikunnasta kommunistiseen tasavaltaan, Adolf Hither kappasi vallan Saksan keisarinkunta vuonna 1933 ja tuli Natsi-saksa, Supervalta-asemassa oleva Venäjän keisarikunta ja muut liittoutuneet valloittivat Natsi-Saksan, ja koska idän ja lännen suhteet eivät kiristyneet niin Venäjän Keisarikunta, Ranskan tasavalta, Amerikan yhdysvallat ja Iso-Britannian kuningaskunta hallitsivat saksaa vuoteen 2006 jolloin kaksi itä-saksan aluetta halusivat yhdistyä ja liittyä Venäjän Kommunistiseen tasavaltaan ja niin hyväksyttiin. suomalainen aikakone rakentajista tahtoo että palauttaisivat todellisuuuden mikä oli ennen aikakone rakentamista mutta Virolainen ja Venäjäinen taas haluaa säilyttää sen todellisuuden missä he ovat.Lopulta Suomalainen hyväksyy todellisuuden missä he ovat.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Titanic uppoamisen estäminen 2017-08-08 14:49:48 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 08, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Huh! Onneksi teksti ei ollut tämän pidempi, koska sitä oli todella vaikea lukea. Sinulla on valtavasti kirjoitusvirheitä, ihan otsikosta lähtien. Nyt kannattaa lähteä ihan perusasioista liikkeelle, esim. virke alkaa aina isolla kirjaimella. Pisteen jälkeen tulee tyhjä väli, ennen kuin alkaa uusi virke. Sitten ihan kertausta siitä, miten sanat taipuu. Virkkeitä pitää osata myös katkaista, ei ole kiva lukea monen monta riviä, joissa sama virke vain jatkuu.

Kansalaisuudet kirjoitetaan pienellä. Venäjäinen -> venäläinen.

Onko suomi äidinkielesi? Kehottaisin miettimään omalla äidinkielellä kirjoittamista.

Juonessasi on ihan hyvä idea. Tuntuu, että tämä oli vain idean esittely, matkaa itse tarinan kirjoittamiseen on vielä. Eli paljon harjoittelua.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Titanic uppoamisen estäminen 2017-03-04 11:28:04 Arska
Arvosana 
 
2.0
Arska Arvostellut: Arska    March 04, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sinulla on hyviä ideoita novellien aiheeksi. Aiheet vain kehittymään ja kirjoita ne novelleiksi, tai jopa romaaneiksi. Erinomainen esimerkki tuo Titanicin tuhon estäminen, ja siitä seuraava historiallisen kehitykssen toisenlainen eteneminen.

Mielikuvitustuotteessa tuollainen faktan ja fiktion sekoitus antaa mainiot lähtökohdat huikeisiin visioihin.

Perusteluna kahdelle tähdelle: Tämä ei ole novelli. Tämä on huikea ja kehityskelpoinen aihe mitä erinomaisimpaan tarinaan. Tarina vain pitää kirjoittaa esiin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS