Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

PANKKIRYÖSTÖ Hot

I

Kaunis ilta-aurinko laskeutui korkeiden kukkuloiden taakse. Oli aivan hiljaista...
...kunnes kuului pieni rasahdus. havahduin ja vedin hupun päähäni. Klick! Latasin aseeni. Se oli perus pistooli, Unique Mod B/cf-66, Ranskan armeija käyttää tallaisia. Käännyin katsomaan taakseni ja huomasin helpotukseksi takani olevan Brian. Brian on vanha armeija kaverini, olemme molemmat hyviä ampujia ja räjähde käyttäjiä...
...mutta nyt oli aika iskeä...
...Brian latasi aseensa ja kuiskasi: ''Sä meet sit takakaut ja mä edest. Ammut vaa kuoliaks ja sit sun pitäis päästtä tiskille. ''Okei, Let's go body! Mä ammun ne siat ja avaan tiskin, sitten kaikki rahat on meiän...
...kaikki pankin rahat.'' Kävelin kyyryssä puskien takana. Ideana oli pankkiryöstö. Minä ja Brian olimme suunnitelleet tätä pitkään. Suunnitelma oli tarkka ja huolellisesti mietitty. Minun täytyi mennä lastaus laitureille (siellä rahat lastataan autoihin tai rahat tuodaan autoista pankkiin) ja ampua turvamiehiä Erwinin kanssa. Erwin on 24-vuotias kaverini, Brian on 31 ja minä 27.

II

Näin Brianin laatikoiden takana. Hyppäsin esiin ja aloin ampua. Kaksi vartijaa meni laatikoiden taakse piiloon, mutta laatikoiden takan oleva Erwin ampui heidät ja minä ammuin kolme muuta. Verta oli sikin sokin ja minä räjäytin panssarioven lukon C-4:llä. Työnsin C-4:n avaimen reikään ja räjäytin sen laatikoiden takaa suojasta. Pääsimme tiskille sen panssarioven kautta. Seinät olivat maalattu hyvin vaalean ruskeiksi. Tiskillä oli kolme työntekijää jotka säikähtivät kun tulimme. Latasimme taa saseet ja aloimme ampua. Kassaneidit kaatuivat verisinä ja kuolleina maahan ja aulassa oli vain ruumiita. Yhtäkkiä Brian tuli liukuovesta sisään kahta GoodFood-marketin muovikassia kantaen. Otin muovikassit ja aloimme etsiä kassaholvia. Holwin ovi oli lyhyen käytävän päässä. se näytti jykevältä ja vaikealta murtaa. Siinä oli yhdeksän numerolukkoa. Erwin otti mustasta repustaan tiirikointi välineet. Käytävässä oli pimeätä ja kuulin kuinka poliisiautojen sireenit ujelsivat. ''Laitappa vähän valloo Floyd, tääl on aika pimiää.'' Brian sanoi. Kaivoin taskunipohjalta pienen polkupyörän taskulampun. Tulin vilkaisseeksi isoa digitaalikelloa, kello näytti näin: 13.April, 2013.

III

Kun menin ulospolttamaan tupakkaa, näin poliisiautojen kiiruhtavan pankin parkkipaikalle. Syöksyin sisään ja tiskille. Etsin liukuovien panssarilukitusnappia. Löysin sen alle kuudessa sekunnissa ja painoin sitä. Huokaisin helpotuksesta vaikka tiesin jääväni kiinni. Olisin saanut Erwinin kanssa kuolemantuomion 15 henkilön tappamisesta julmasti. Ei ollut paljoa vaihtoehtoja. Joko kuolla myrkkyruiskeeseen teloituskammiossa tai ampua itseään. Klick! Latasin aseeni ja tähtäsin Brianiin. Kuului vain ''BANG!'' ja Brian kaatui kuolleena maahan, olin tähdännyt päähän. Erwin huusi: ''Mitä hel***tiä sinä oikein puuhaat?!! Sinä tapoit Brianin idiootti!'' Minä vastasin karskisti: ''V***u eksää ymmärrä?! Meillä ei ole mahdollisuuksia!!!'' Sitten ammuin Erwinin ja asetin pistoolini hopeisen piipun suuhuni. Mongersin (koska piippu oli suussa) viimeiset sanani: ''Life is killing!!''

Ylläpidon palaute

 
PANKKIRYÖSTÖ 2015-08-21 17:25:59 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 21, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka KirjoittajaNevá!

Tämä oli...erikoinen :) Hyvä ja lennokas kerronta, jossa tosin liikaa noita kolmoispisteitä, jotka eivät kerrontaan kuulu.

Vältä kaunokirjallisessa kerronnassa kolmoispisteitä. Kerronta ei katkea, dialogi ja ajatus voi katketa. Myöskään sulkeet eivät kuulu kerrontaan. Korvaa ne pilkuilla.

Peruspistooli on yhteen :) Kuten myös armeijakaveri. Keskity :)

Takanani olevan Brianin tai Brianin olevan takanani. Perusmuodossa esim Takanani oleva Brian hengitti raskaasti.

Hyviä rajahteiden käyttäjiä. Älä hosu tai tyydy siihen, mitä olet ensin saanut paperille.

Mikä ero on vaaleanruskealla ja hyvin vaaleanruskealla??? Vältä täytesanoja.

Tuo loppu. Olisin ehkä suosinut tulitaistelua poliisin kanssa, sillä kaikki muut oli kylmäverisesti tapettu, mutta kun poliisi tulee, niin homma oli heti menetetty. En ymmärtänyt. Kenties olisi vaikeasti haavoittuneena voinut ampua itsensä ja vaikka yksi kavereista olisi jäänyt poliisin hoiviin?

Tosi vähän taustoja, mutta ei varsinaisesti haitannut.

Kiitos!

Ps. Miksi arvostelet omia novellejasi arvosanoin? :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 5 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (5)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
PANKKIRYÖSTÖ 2015-09-06 10:18:02 112911
Arvosana 
 
3.5
112911 Arvostellut: 112911    September 06, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan hyvä tarina. Lennokas varsinkin. Sinusta tulee hyvä kirjoittaja, kunhan harjoittelet kielioppia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
PANKKIRYÖSTÖ 2015-09-04 17:43:16 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 04, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Yhdyssanoja voisit kerrata, lukeminen olisi sujuvampaa, jos ei tarvitsisi miettiä, että tämä on varmaankin tarkoitettu yhteen. Tässä muutamia:
- peruspistooli
- armeijakaverini
- räjähdekäyttäjiä
- lastauslaitureille
- avaimenreikään
- vaaleanruskeiksi
- tiirikointivälineet

Mitä tarkoittaa: "Let's go body"? Tarkoitatko: Let's go, everybody?

Olen hämmästynyt lopusta, en oikein ymmärrä kuka tekisi noin. Ehkä rikolliset eivät olleet kovin fiksuja? Tarinasi eteni hyvin, mutta valitettavasti lopusta jäi ontto olo.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
PANKKIRYÖSTÖ 2015-08-27 16:28:56 apina
Arvosana 
 
3.0
apina Arvostellut: apina    August 27, 2015
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

ihan hyvä

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
PANKKIRYÖSTÖ 2015-08-21 18:17:46 Arska
Arvosana 
 
3.5
Arska Arvostellut: Arska    August 21, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Osaat todella viedä tarinaa. Minäkin peräänkuulutan huolellisuutta tekstissä, tarinan seuraaminen on miellyttävämpää huolellisesti kirjoitetun tekstin kautta.
Jälleen tässäkin tarinassa on hyvä syke, ja kirjoittajalla on ote hallussa. Kerronta kulkee lennokkaasti, ja tapahtumat ovat riittävästi ennalta arvaamattomia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review
PANKKIRYÖSTÖ 2015-08-21 14:58:18 KirjoittajaNevá
Arvosana 
 
3.0
KirjoittajaNevá Arvostellut: KirjoittajaNevá    August 21, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Pahoittelen aika alussa olevaa virhettä "Brian oli laatikoiden takana". Olisi pitänyt kirjoittaa: "Erwin oli laatikoiden takana". Kirjoitin tarinaa huolella tietokoneella ja olin keskittynyt Floydiin ja Brianiin (Floyd on se kertoja).

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS