Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
LISÄÄ ALFAN JUTTUA 2014-09-15 07:57:35 Alapo80
Arvosana 
 
4.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    September 15, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka kotikirjailija!

Todella vaikuttavaa tarinointia! :D Tosin hieman tulee paikoin tunne, että mitä hittoa nyt tapahtuu, ja mihin kummaan tämän tarinan käänteet oikein johtaa :D

Ehkä isoin heikkoutesi, ja samalla vahvuutesi, on todela omintakeinen kirjoitustyyli :D Ja heikkoutena se mielestäni välillä poikii turhaa täytettä ja lauseiden venytystä.
"Puolen hehtaarin laajuinen rakennuskompleksi piti sisällään koko joukon asuntoja,...".
Piti sisällään on sama kuin sisälsi, eikö vain. Vastaavanlaisia täyteselvennyksiä on useissa paikoin, mutta ne ei kuitenkaan ehkä ole huono juttu, sillä ne sopivat kirjoitustyyliisi...vaikkakin ne minua häiritsevät :D

Hieman edellistä sivuten, ja viitaten samalla juonen ja miljöön ajoittaiseen sekavuuteen, niin tiettyjä kuvailuja on hankala ymmärtää.
"Toisaalta, kylän esittämää vuostuhatta saattoi vain arvailla.".
Esittämää? :D Minä en tajua...

Sulkeet...ihan tahallasiko?
"Pari yritti mennä pakoonkin. (outoa!)".

Dialogin kenties liiallinen "tuttavallisuus".
"– Voit sanoa alfaksi tai tarkastajaksi, tai hällä väliä, miksi sanot, nimitys ei muuta tekoja. Kuten sinun työsi arvostelu ei muutu miksikään siitä että olet vihernahka.".
Ajatukseni: "– Voit sanoa alfaksi tai tarkastajaksi, nimitys ei muuta tekoja. Kuten sinun työsi arvostelu ei muutu miksikään siitä että olet vihernahka.".

Välillä tuntuu että tarinan juoni ja kokonaisuus ei voi pysyä Sinulla hanskassa. Ja mistä ihmeestä keksit nämä jutut???!!! :D
"Puvun malli oli napattu ilmeisesti Bernin filmeistä joissa esitettiin itämaista naismuotia vuostuhannen takaa, ellei kyseessä ollut Aku Ankan roistosankari Musta Kaapu.".
Huikeaa! ...paitse että tuossa ennen joissa sanaa voisi olla pilkku :D

Olet kyllä mainio kirjailija! :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS