Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Noutaja ja suojelija 2021-01-27 15:26:33 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 27, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Oikeinkirjoituksesi on parantunut, mutta siinä on edelleen aika paljon huomautettavaa. Isot kirjaimet eksyy erilaisten sanojen alkuun ilman syytä, repliikkimerkit ei aina ole kohdillaan, yhdyssanat ei aina löydä toisiaan (mutta suht hyvin löytävät jo!) ja johtolauseet (= repliikin jälkeen suoraan repliikistä jatkuva lause, mikä yleensä kertoo kuka puhuu) on väärin merkitty. Harjoittelemalla esimerkiksi oikolukijan merkeistä niitä sitten oppii korjaamaan.

Päähenkilön nimi vaihtelee, välillä se on Alex ja välillä Aleksi. Välillä on myös vaikea pysyä perässä mikä on kenenkin repliikki.

Juoni on kekseliäs, hieno idea luoda suojelijat ja noutajat! Pidän siitä, että on vain nämä kaksi vaihtoehtoa, eikä enempää, ja että he pelaavat samaan pussiin. Sitä jäin miettimään, että ovatko he kuoleman jälkeen ikuisesti näissä rooleissa? Olisiko siinä tapauksessa jo tuonne kuoleman jälkeiseen työhön kertynyt enemmän suojelijoita ja noutajia kuin maailmassa on ihmisiä elossa tällä hetkellä?

Kannattaa loppuun kirjoittaa, että tarina jatkuu vielä. Nythän tälle ei ole loppua, eikä lukija välttämättä ymmärrä, että tästä on olemassa toinenkin osa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS