Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Geenivaras 2017-04-16 08:59:34 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 16, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka IBIB!

Mielenkiintoinen miljöö. Sujuvasti kirjoitettu tapahtuma, joka ei vielä kovin paljoa avaa, kuka minä on, mutta sen kanssa pystyy elämään.

Nillitän heti pilkuista. Ja - sana pilkutetaan aina, kun lauseilla ei ole yhteistä jäsentä, kuten vaikka tekijää. Eli metron ovet avautuivat, ja ihmiset... Eli tuossa tekijöinä ovat metron ovet ja ihmiset, joten pilkku kuuluu asiaan.

Väritä hieman kieltä. Pukuun pukeutunut vs pukuun sonnustautunut.

Tarkkana sisällön kanssa. Kirjoitit, että hän oli valinnut kaksi kohdetta, mutta viilsi ainoastaan miestä. Missasinko jotain?

Kirjoitat, että pistoolin kaltaista asetta. Mielestäni voit jättää turhan täytteen pois ja kirjoittaa vain, että piti kädessään asetta.

Älä turhaan toistele tuota nainen matalissa koroissa. Silloin se on tarpeen, kun hän ilmestyy auttamaan, jotta lukija osaa yhdistää sen aikaisemmin mainitsemaasi, mutta sen jälkeen nainen riittää.

Jäin kaipaamaan vielä hieman lisää maailman kuvailua. Kerrot hieman siitä, minkälainen maailma on, mutta miten muut kuin ne, jotka elävät yltäkylläisen 2000-luvun elämää, elävät?
Minua jäi hieman harmittamaan, että tämä oli näin lyhyt.

Hyvää toimintaa ja nopeasti lähtee käyntiin, kuten novellin kuuluukin :)

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS