Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Hirsimylly 2016-02-04 18:32:25 Toukka
Arvosana 
 
3.5
Toukka Arvostellut: Toukka    February 04, 2016
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Yleiskuva tekstistä oli sujuva, reipas, hivenen komedinen, selkeä ja varsin tasapainoinen. Kirjoitus oli tosiaan selkeää ja pystyin keskittymään yllättävän hyvin tarinaan ja hahmoihin. Monesti töksähtelevä kirjoitus sysää tarinan sivuun. Varsinkin jos luet tekstiä arvostelumielessä.

Kuinka kauan sohva voi oikeasti pysyä lämpimänä? Mielestäni ei kauaa. Ja nyt koin, että robotin rauhoittelusta/käsittelystä olisi kulunut kauemmin aikaa, kuin mitä sohva pysyisi lämpimänä.

Mies kylppärissä? Idea ja miehen reagointi kylppärin tunkeilijaan olivat melko koomisia. Tarkoititko tämän sellaiseksi? Jos et, niin olisiko mies voinut reagoida jollain muulla tavalla tunkeilijaan, kuin välttelemällä tätä? Miksi mies pelkäsi tuota kylppärin miestä niin paljon? Nyt tuntui, kuin Logan olisi aika pelokas kaveri. Eli jos tarkoitit sen niin, niin mielestäni se onnistui.

Mutta jäi tosiaan mielenkiintoiseen kohtaan. Mitä taka-agendoja botilla on kun se noin herkästi alkoi "hillitä" miestä? Onko botti jotenkin yhteydessä kylppärin mieheen? Onko kylppärin mies jokin tarkkaamon entinen työntekijä? Hän on kylppärissä sen takia, kun tietää pääsyn sinne olevan robotilta kielletty?

Neiti Cross tuntuu myös fiksulta, kun heti äkkäsi kahvinkeittimestä puuttuneen pannun. :)

Hyvin siis kirjoitettu. Pienet loogiset kummajaiset vain pistivät silmään. Kirjoitusvirheet ovat mielestäni ihan normaali juttu, jos pääpaino on novellien työstämisessä, eikä viimeistelyssä.

Hyvää settiä, junowski. Lukisin mielelläni seuraavankin osion.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS