Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Viimeinen matka 9 (viimeinen osa) 2013-08-17 10:09:12 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 17, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Stebsis!

Mahtava tarina! Todella mainioita juonenkäänteitä ja hahmoja (pl Bob :D ). Tarina on kaikessa monimuotoisuudessaan selkeä ja etenee mukavan nopeasti.
Suuri rakkaustarina oli kenties sellainen asia, jota hieman jäin kaipaamaan.

Muutama huomio viimeisestä osasta.
Kirjoitat: "Kaikki paitsi Lucifer peruuttavat hieman.".
Täytesana hieman. Mielestäni sitä ei tuossa tarvita. Se, jatkuuko peruuttaminen vai ei, on yhdentekevää tilanteessa jossa taistellaan valtavan käärmeen kanssa. Sanot todella usein vain sen, mikä on tärkeää, ja kuitenkin muutamissa kohdin tuollaisia mielestäni turhia sanoja löytyy.

Kirjoitat: "Hän katoaa ilmaan, ilmestyen Jormungandrin alapuolella. Amaterasu hohtaa kirkkaana kun la Dek iskee miekkansa sen suomuista lävitse.".
Mieti tarkkaan mihin sanat (pronomini) viittaa. Esimerkissä "sen" - sana viittaa hohtavaan Amaterasuun.
Ajatukseni: "Hän katoaa ilmaan, ilmestyen Jormungandrin alapuolella. Amaterasu hohtaa kirkkaana kun la Dek iskee miekkansa käärmeen suomuista lävitse.".
Eli korvasin "sen" - sanan "käärmeen" - sanalla.

Kirjoitat: "Jack sulkee silmänsä ja kaatuu maahan mahalleen, täysin liikkumattomana.".
Tämä on sinänsä hassu juttu, että jos oikein aletaan halkomaan pilkkua, niin Jack kaatuu liikkumattomana...joka on melko haastavaa :D
Ajatukseni: "Jack sulkee silmänsä ja kaatuu maahan. Hän jää makaamaan mahalleen täysin liikkumattomana.".
Eli pilkun sijaan käytin pistettä lauseen katkaisuun. Kuitenkin ongelma virkkeessä on mielestäni jälleen tapasi kirjoittaa tässä hetkessä.
Siten kirjoitettuna (olen todella uuno kirjoittamaan siten) yksi vaihtoehto voisi olla, "Hän makaa täysin liikkumatta mahallaan.". Minun silmääni tuo kuitenkin näyttää oudolta. No...makuasia.

Kiitos erittäin paljon erinomaisesta tarinasta! Seuraavaan, jos ja kun toivottavasti jatkat kirjoittamista, voisit mielestäni lisätä ainakin yhden romanttisen sivujuonteen, jollaista hieman odotin Jackin ja Danin kanssa :D

Hyvä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Stebsis
August 19, 2013
Report this comment
Kiitokset ylläpidolle palautteista tästä pitkästä tarinasta! Tuntuu että opin paljon ja yritän parhaani mukaan käyttää hyviä neuvoja.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS