Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Freestyler 2015-04-12 09:07:11 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    April 12, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen teksti. Juonellisesti tässä oli aineksia vaikka mihin, mutta jotenkin tämä minusta hieman jäi vajaaksi. Miksi Lätsä ei millään tavalla ole kiinnostunut miksi hänen pitää mennä kapseliin tai että mistä koko hommassa on kyse. Samoin lopussa Lätsä ei kerro lainkaan mitä hän tulevaisuudessa koki vaan menee sen sijaan parturiin. Tässä on toki olemassa tietynlainen humoristinen lähestyminen, mutta jos kyse on vain siitä, niin ehkä tässä suhteessa tekstiä olisi hyvä muokata vielä lisää. Nyt Lätsän hahmo jää varsin etäiseksi. Hänestä ei juurikaan kerrota taustoja, ainoastaan mitä hän konkreettisesti tekee. Dialogit eivät kovin paljoa kerro Lätsästä. Tästä syystä henkilön motiivit jäävät minusta etäisiksi ja näin ollen lukija ei saa oikein otetta päähenkilöstä.

Henkilöiden nimiä, varsinkin Lätsää, toistettiin todella paljon. Nimille olisi hyvä keksiä kiertoilmaisuja tai käyttää enemmän pronomineja. Se myös pisti aika lailla silmään, että todella moni lause alkoi aina henkilön nimellä. Lauserakenteita voisi muokata niin, että tällaista toistoa välttäisi. Kieliopillisesti teksti oli hyvin kirjoitettu, mutta muutamia oikeinkirjoitusvirheitä tekstissä oli, joten tämä kannattaa vielä oikolukea läpi.

Scifi tarinaksi tämä oli hyvä ja juoni oli näppärä. Tässä oli tietynlaista kepeyttä vaikka aika ankeitakin tapahtumia tarina sisälsi. Pidin tästä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS