Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Satu 2023-01-23 18:22:13 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    January 23, 2023
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Semmoinen satu. Ihan huvittava. Jotenkin kun nuo eläimet menivät rahan kanssa ravintolaan niin odotukset nousi, ja sitten tilanne oli niin nopeasti ohi, että tuntui kuin ne eivät olisi ihan täysin täyttyneet. Mutta ketun loppukommentti oli kuitenkin hyvä, ja jätti hyvän mielen lukijalle kuitenkin. Siili oli myös hyvä kun totesi että jospa hänkin lähtee. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
January 24, 2023
Report this comment
Kiitos palautteesta Oriodion. Niin, ehkä satua olisi voinut ja ehkä pitänytkin syventää laajemmalla kuvauksella ravintolan tapahtumista. Tämä nyt tuli aikoinaan kirjoitettua tälläisenä ja nimenomaan lapselle suunnattuna.... Näitä satuja en ole aiemmin juurikaan nostanut esiin. Tuli pojantyttärelle tarinoitua omia satuja joskus ja joitakin sitten kirjoitettua muistiinkin.
Ehdottomaksi suosikiksi nousivat sadut Hilmuisesta Lumpatista ja suulesta kalhusta. Kuten monilla lapsilla oli tytölläkin "ärrän" oppimisessa haasteita ja sadun Hirmuinen Rumpatti, joka ei itse osannut ärrää oli sitten innostava hahmo. Varsinkin kun sadunkertojan suusta "lipsahti" ajottain Hirmuisen Rumpatin repliikkeihin tuo vaikea kirjain.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS