Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Mansikkasatu 2015-06-19 13:25:20 peka
Arvosana 
 
2.5
peka Arvostellut: peka    June 19, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Enpäs ole oikea henkilö niitä pilkkuloita kommentoimaan, niin jätän sen homman muille. Olipa hyvä teksti. Luin mielessäni tätä niin että tässä olisi kuvituskin mukana. Tuo maanomistajan puhelinmonologi oli herkullinen kohtaus. Ehdottomasti hyvää satu-ainesta. Arvosanaa pudotti minun silmissä vielä jotkut kömpelykset tekstissä ja, suurempana puutteena, tuo tarinan loppu. Jotenkin tuo haltija homma ei minusta tähän tarinaan sopimut. Voisikikohan tuo opetuksen selittää muulla tavalla?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
nick53
June 19, 2015
Report this comment
Kiitos palautteesta. "Speksasin" tuon alun jo 55 vuottaa sitten. Siis siihen asti että poika (minä) löytää käsittämättömän jättimansikan, ja sitten se kuljetetaan meijeriautolla paloiteltavaksi. (siihen aikaan meijeriautot olivat avolava-autoja)

Koin että siihen ei vielä passannut lopettaa, jutulle piti keksiä jatkoa.

Mitenkä noita yliluonnollisia tapahtumia sitten lie paras saduissa käsitellä, eipä ole kokemusta. Nyt valitsin tuon tavan. Muumilaakso-elokuvassa vain todettiin että kahden täsmälleen samanlaisen näkinkengän löytyminen oli ihme, mutta ihmeitähän Muumilaaksossa tapahtuu.

Jättiläismansikoiden putkahtelu on tietysti ihme jos tapahtuu omia aikojaan, ja on yhtälailla ihme jos tapahtuu yliluonnollisen haltijan ohjaamana. Lopetusmahdollisuuksia olisi ollut monta.

Joo, tekstistä pitää siivota kaikki kiertelevänkaartelevat lauserakenteet pois. Nyt tiedän että ne pelkästään ärsyttävät lukijaa.

No, tämä oli tämänkertainen harjoitus. Hyvä tietää mikä on hyvää ja mikä on huonoa.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS