Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Valinta 1 Hot
 
Valinta 1 2017-03-14 20:09:51 Alapo80
Arvosana 
 
1.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 14, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Sonjuuli!

Tässä on kivaa fiilistä. Sellaista kevyttä ja viihdyttävää.

Moikka! Kerroit, että tykkäät kirjoittaa lyhyesti, ja pyysit ymmärrystä. Täysin et sitä minulta saa. Väitän, että näissä lyhyissä tarinoissa ajatus katkeaa sekä Sinulta, että lukijalta.

Kirjoita tiiviisti. Kun kerrot koska Daniel tuli kouluun, käytät siihen kaksi lausetta. Vaihtoehtoisesti näin, Siitä lähtien, kun hän tuli kouluumme viime perjantaina.

Mieti erilaisia tapoja sanoa asia. Kouluni alkaisi yhdeksältä. Vaihtoehto: Kello oli kahdeksan, koulu alkaisi tunnin päästä. Älä tyydy aina siihen, mikä tulee ensin mieleen. Käytä värikästä kieltä.

Suosittelisin, että kirjoitat lyhyesti, mutta kirjoita lyhyesti monta kertaa ennen kuin lataat kirjoituksen tänne. Nyt Sinulta tuli jo useampi osa useaan alkuun. Keskity yhteen kerrallaan, se on minun ohjeeni. Perustelen hieman. Tämä on lyhyt, joka ei varsinaisesti ole synti. Tästä kuitenkin puuttuu se jokin, joka saa tähämän lentoon. Mainitsit toisen tytön, mutta et palaa häneen mitenkään. Amanda ei ole äkäisenä koulun pihalla vastassa, et kerro mitä Mia tunsi Danielin kanssa kulkiessaan. Eli yksityiskohtia puuttuu, ja usein se johtuu siitä, että kirjoitetaan kiireellä, eikä kunnolla panosteta siihen, että tarinasta tulee riittävän tunteita herättävä.
Tarinassa on aina alku, nouseva jännitys, käännekohta, laskeva jännitys ja loppuratkaisu. Tässä ei oikein päästy vielä mihinkään. Ei pahalla...älä suutu :) Osaat kirjoittaa ja mielikuvitusta riittää. Anna kuitenkin lukijoille sitä, mitä nämä kaipaavat...luettavaa :)

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS