Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Dimitri Voronovin tarina 2015-08-01 11:00:10 Banshee
Arvosana 
 
3.0
Banshee Arvostellut: Banshee    August 01, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juoneen puuttumatta, tekstin yksinkertaistaminen voisi olla hyvä ja helppo tapa lähteä kehittämään ilmaisua. Saisit karsittua tekstistä ainakin 1/3. Alla muutama esimerkki yhdestä kappaleesta.


"Jos en olisi niin pökerryksistä niin aikaisesta herätyksestä ja huolissani siitä, mitä nyt on tapahtunut, nauraisin varmasti."

Jos en olisi pökerryksissä aikaisesta herätyksestä, ja huolissani tapahtuneesta, nauraisin varmasti.


"Ainolla oli nimittäin päällä pitkä paita sekä legginsit ja hänen hiuksensa olivat aivan sekaisin. Näyttää siltä, että Aino oli juuri herännyt ja tullut heti minun luokseni. "

Ainolla oli pitkä paita ja legginssit, hiukset olivat sekaisin. Aino oli herännyt ja tullut luokseni.

"Kiskaisen päälleni farkut ja otan kaapista puhtaan T-paidan ja neuleen. Sitten kävelen asunnon läpi paljain jaloin aiheuttaakseni mahdollisimman vähän melua. Eteisessä napaan mukaani lenkkarini sekä avaimet ja avaan oven. Kuten Aino sanoikin, hän odottaa minua. Ja hän näyttää kuolemanvakavalta"

Kiskaisen päälle farkut, otan kaapista puhtaan T-paidan ja neuleen. Kävelen asunnon läpi paljain jaloin, vältän aiheuttamasta melua. Eteisessä nappaan mukaani lenkkarit ja avaimet. Kuten Ainoa sanoi, hän odottaa oven takana. Hän on kuolemanvakava.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS