Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Hidas Valssi 2015-07-07 20:45:32 Taruh
Arvosana 
 
3.5
Taruh Arvostellut: Taruh    July 07, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstiä lukiessa tuli ensimmäiseksi mieleen, että rakkautesi tanssimiseen huomaa kyllä. Kuvailet paljon tanssijoiden liikkeitä sekä ammattimaisen kuuloisesti sitä, miltä liikkeet näyttivät ja millaisia mielikuvia ne herättivät.

Itse tarina on raskas ja taiteellisen suurellinen. Tykkäsin siitä, ettet kerro tarinaa alleviivaavasti tai selittelevästi, joka ei sopisi novellin tyyliin muutenkaan. Tunnelma on paikoitellen huikea.

Mielestäni hienon tekstin ainoa ongelma on tanssimisen liian yksityiskohtainen kuvailu, josta Vuorenhelmikin on maininnut. Tanssimista osaamattomana ihmisenä koin valssin kuvailun tarinan tempoa ja sykettä haittaavana sekä hieman ylimääräisenä. Tämä vain tekee tarinasta laahaavan sekä välillä paikoillaan junnaavan, jopa tylsän.

Tavallaan tähän oli hankalaa saada tarttumapintaa eikä lopustakaan jäänyt oikein mitään käteen, vaikka hyvinhän stoorin päätitkin. Koin tämän taiteellisena lukunautintona, jossa oli uljaat hetkensä. Kirjoitat todella hyvin ja haluaisin antaa tälle enemmänkin tähtiä, mutta valitettavasti raskassoutuisuudesta sekä liian pikkutarkasta tanssinkuvailusta on vähän rokotettava pisteitä...:(

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

July 08, 2015
Report this comment
Hyvät kommentit, kiitos. Tämä oli ensimmäinen teksti tanssisarjassani ja tosiaan tuntuu nyt itsekin liian tekniseltä. Täytyy ottaa uudestaan työn alle.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS