Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ratsastaja 2015-06-11 20:17:57 peka
Arvosana 
 
2.5
peka Arvostellut: peka    June 11, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Luin tämän ja edellisen tarinasi "Rumba" vähän kuin yhtäsyssyä putkeen joten tää on nyt sitten arvostelukin vähän niinkuin molemmista tai ylipäätään kirjoittamisestasi.
Kirjoitat vaivattomasti luettavaa tekstiä. Ja sinulla tuntuu helposti syntyvän aika intensiivisiä tunnelmapaloja. Siellä täällä on pikku haksahduksia tai kielellisiä kömmähdyksiä jäänyt tekstiin joista paremmalla läpiluvulla olisit varmasti päässyt eroon, mutta ei mitään suurempaa. Yläpeukkua näistä.

Jos tulevilta teksteiltäsi jotain voisi toivoa niin enemmän sisältöön keskittymistä. Nyt nämä kirjoittamasi tunnelmapalat jäävät jotenkin ohuiksi. Jotenkin vain toivoisi enemmän substanssia kun kerran kirjoittamisesi muutoin on noin toimivaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

June 12, 2015
Report this comment
Kiitoksia, otetaan onkeen. Substanssi on tosiaan aina meikäläisen haaste - kaikki tekstit tuppaavat muokkautumaan aika tiiviiksi sen takia. Olen huomannut ongelmakseni myös sen, että jos otan liikaa sisältöä, teksteistä tulee erittäin hengästyttäviä, en oikein osaa antaa tilaa hengittää. Eli lisää harjoittelua!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS