Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Rumba Hot
 
Rumba 2015-06-10 18:50:50 Jästipää
Arvosana 
 
4.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    June 10, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Toistan jo itseäni näissä kommenteissani, mutta olet hyvä kirjoittaja ja tämäkin tarina on hyvä. Tunnelman luonnin taito on sinulle rautaisesti hyppysissäsi. Juonellisestihan tässä ei kovin hurja tarina sinänsä ole kyseessä, mutta juuri se tunnelma mikä tekstiin on luotu rakentaa tarinan selvästi eri tasolle, kuin mihin pelkkä riisuttu juoni veisi. Tässä on minusta sinun kirjoituksesi vahvuus. Tarina oli kaunis ja herkkä, aistikas. Ja selvästi nautit itse tanssista, koska se niin usein on teksteissäsi mukana. Kirjoitat ilmeisesti intohimostasi? Hyvää työtä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 

June 10, 2015
Report this comment
Joo, tanssi on aika hauskaa. Nämä liittyvät ajatukseeni kirjoittaa kokoelma kymmenen kilpatanssin ympäriltä. Ongelmana vaan tuntuu olevan, että alan toistamaan itseäni turhan paljon, eivätkä eri tanssilajien tyylit meinaa löytyä tekstiin. Mutta kiitoksia kommenteista, koitan jatkaa sarjan täyteen.
In reply to an earlier comment
Jästipää
June 10, 2015
Report this comment
Mielenkiintoinen idea kirjoittaa tansseihin liittyvä sarja. Kuulosta hyvältä ajatukselta! Toivottavasti voin joskus ostaa tällaisen kokoelman kirjakaupan hyllyltä... :)
In reply to an earlier comment

June 11, 2015
Report this comment
Kiitos kannustuksesta. Täytyy katsoa, josko saan tekstisuonen pulputtamaan riittävän pitkään. Paso doble on tällä hetkellä työn alla, samoin hidas valssi. Wieninvalssin kirjoitin jo, mutta vaatii todennäköisesti uuden yrityksen, teksti muotoutui liian historialliseksi.
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS