Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Pimeän aika (9. Luku)
QR-Code dieser Seite

Pimeän aika (9. Luku)

Luku 9 Serena tuhoutuu avaruusaluksella
Joakim huutaa hädissään apua. Hän on huolissaan Serenasta. Mitä viholliset aikovat tehdä Serenalle? Jos ne satuttavat häntä, minä tapan ne kaikki. Joakim vannoo mielessään. Hän kiroaa kaikki avaruusaluksen oliot. Miten Serenan kaltainen ihanuus voi olla kaapattuna aluksella? Joakim arvelee, että oliot ovat ryöstäneet Serenan tuottavan levyn jostain. Hän on huomannut aluksella levyjä. Niiden hän kuvittelee olevan varastettuja.
Prinssi vuodattaa kyyneleitä Serenan takia. Jos Serena kuolee, hän on valmis seuraamaan perässä. Hän ei näe syytä elää ilman Serenaa. Serena on hänen porttinsa vapauteen. Andromedan pois mentyä, Joakim kadotti toivonsa joksikin aikaa. Kunnes hän tapasi Serenan. Serena herätti hänessä uutta eloa ja uskoa elämään. Serena palautti hänelle mielenrauhan.
Nyt Serenan kaikottua jonnekin, on prinssin mielenrauha taas pois pyyhitty. Hänen sisimmässään elää pelkästään koston jano. Hän aikoo kostaa Serenan kuoleman tekijöille oitis. Joakim palautetaan takaisin samaan leikkaussaliin. Hänet lasketaan pöydälle ja riisutaan alasti. Sitten avaruusoliot alkavat tunkea häneen neuloja ja leikellä häntä. Hän karjuu kivusta ja särystä. Hän huutaa apua. Kukaan ei tule hänen avukseen.
Paitsi yhtäkkiä Serenan ilmestyy jostain olioiden taakse. Nyt hänen sininen ruumiinsa on aineellinen. Hän muistuttaa lihaa ja verta sisältävää olentoa. Hän pitelee käsissään Joakimin valon miekkaa. Serena alkaa sohia miekalla väkivaltaisesti. Hän yrittää tappaa kaikki huoneessa seisovat oliot. Joakim katsoo toiveikkaana viiden olion surmaamista.
Ikävästi kuudes olio onnistuu ampumaan Serenan kuoliaaksi. Joakim karjuu kauhuissaan. Hänen sidotut jalkansa ja kätensä vatkaavat vimmatusti. Hän aikoo vapauttaa itsensä siteistä keinoilla millä hyvänsä. Muuten elossa oleva avaruusolio surmaa hänetkin aseellaan kuten Serenan.

Arvostelut

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Pimeän aika (9. Luku) 2018-10-25 10:04:44 Sabe
Arvosana 
 
N/A
Sabe Arvostellut: Sabe    October 25, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Lue ensimmäisen luvun palaute ja pyri sisäistämään se, ennen kuin jatkat tarinaa yhtään enempää tänne. Ja luvut ovat niin lyhyitä, että voisit kyllä ihan hyvin yhdistää ne kaikki yhdeksi tekstiksi, jonka tänne postaat. Turhaa ruveta lisäilemään kymmentä muutaman rivin juttua erikseen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS