Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

-#1-

-Lunan näkökulma-

Pomppasin kiveltä Danielin eteen. "Pöö!" sanoin säikäyttäen pojan. "Lopeta Luna!" Daniel sanoi ärsyyntyneenä säikyttelyyni. "Hei älä viitsi Daniel. Luna saa pitää hauskaa." Bella sanoi edeltä. "Joojoo." Daniel mutisi. Jatkoimme matkaa kohti kotia. Me olimme olleet telttailemassa 4 hengen porukalla. Minä ja Bella olimme ensin menossa, kunnes Daniel ja Michael olivat halunneet mukaan. Porukalla oli yövytty keskellä metsää ja aamulla lähdetty takaisin.

Pian saavutimme kodin astuen sisään. "Moi!" kuulin Mian tutun äänen. "Moi!" Bella vastasi huutoon. Alex tuli luoksemme eteiseen ottaen Bellan laukun. "Miten teillä meni?" hän kysyi. "Hyvin!" me vastasimme. "Mia oletko kotona?" huutelin. "Kohta." Mia huusi. "Pelaako hän taas?" Bella kysyi. "Joo....Ja Mark nukkuu." Alex sanoi. "Se höpsö nukkuu aina." Bella sanoi naurahtaen. Minä ja 6 ystävääni asumme samassa asunnossa. Minä, Bella ja Mia nukumme yhdessä huoneessa. Michael, Danien, Alex ja Mark taas toisessa. Menin huoneeseeni ja jätin kassini sinne. Sitten autoin ystäviäni purkamaan kamat. Valmiiksi tultuamme menin Mian luokse. Hän pelasi tietokoneella jotain peliä mistä minulla ei ollut hajuakaan. "Mitä pelaat?" kysyin. "Fantasy Landia." Mia vastasi katse tiukasti ruudussa. "Onko se uusi?" kysyin. Mia nyökkäsi ja tallensi pelin. "Peli tuli eilen illalla. Pelasin sitä putkeen 12 tuntia." Mia sanoi ja haukotteli. "Oliko hyvä retki?" hän jatkoi. "12 tuntia!?" kiljaisin. "Joo." Mia sanoi. "Ja oli hyvä retki. Mee nyt nukkumaan." sanoin.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
-#1- 2018-01-31 07:37:19 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 31, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Teksti oli todella lyhyt. Onko se kesken vai onko se tässä kokonaisuudessaan?

Kaikesta tästä jäi mieleeni vain iso lista nimiä. Lukija ei voi pysyä perässä, jos nimiä tulee ja tulee ja tulee. Ensin esitellään yksi tai kaksi ja kirjoitetaan heistä niin laajasti, että lukijalle jää mieleen keitä he ovat - että osaa yhdistää nimen ja henkilöhahmon, kun myöhemmin puhutaan jonkun nimisestä henkilöstä. Myöhemmin voidaan lisätä joku tärkeä tyyppi, mutta kovin montaa ei kannata kirjoittaa tarinaan mukaan. Mitä lyhyempi, sitä vähemmän kannattaa hahmoja olla. Täysin sivuhahmot vain mainitaan, usein ei ehkä kannata mainita edes nimeä.

Juontahan tässä ei oikeastaan ole (=oltiin telttaretkellä, tultiin kotiin). Eikä tämä liity SciFi-genreen mitenkään.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
-#1- 2017-11-27 17:50:56 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    November 27, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

se miahan oli jo siellä kotona??"Mia oletko kotona huutelin" ja Mia vastasi että " kohta"..?? hänhän oli jo siellä??. mieti ja tarkista mitä oot kirjoittanu.....

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS